Våre tips til ølsmaking

Det eksisterer ingen mangel på ting å gjøre i Oslo under et besøk. Norges hovedstad byr på utallige spennende aktiviteter og attraksjoner. Alt fra museums- og restaurantbesøk til shopping og gåturer i flotte parker. Hva med en tur langs Akerbrygge hvor du kan sette deg ned å nyte et deilig måltid mens du kikker ut over Oslofjorden? Kanskje finner du det også interessant å besøke Nobels fredssenter hvor du for eksempel kan lære mer om historien rundt Alfred Nobel og Nobels fredspris. Apropos historie, kan et annet alternativ være å reise til Fram-museet og se polarskipet Fram som ble brukt på flere historiske ekspedisjoner, deriblant Roald Amundsens ekspedisjon til Antarktis.

Matbord

Foto: Marco Guerrero via Unsplash.com

Norges hovedstad har med andre ord noe for enhver, men dersom du reiser hit uten barn finnes det én spesiell opplevelse du burde få med deg, og det er ølsmaking. Dra på en ølsmaking i Oslo, og la smaksløkene få prøve seg på forskjellige typer øl.

Hvor kan du dra på ølsmaking i Oslo?

Det finnes flere steder du kan dra på ølsmaking I Oslo. Ett alternativ er ølkjelleren til Ølakademiet som kombinerer gode smaker med kunnskap og historie. Her tilbys også ølsmaking for grupper.

Et annet sted heter Crow Bryggeri. Dette er en bar og et bryggeri hvor det tilbys et bredt utvalg av øl fra både norske, mindre bryggerier til større, internasjonale bryggerier. Utvalget justeres hver uke så du vil alltid ha mulighet til å prøve nye typer øl.

Et tredje alternativ er Nydalen Bryggeri og Spiseri som er en restaurant og et mikrobryggeri. Her tilbys det ølsmaking til grupper, og du kan lære om mikrobryggeriets historie, råvarer og bryggeprosess.

Ønsker du et godt utvalg av nordisk øl ved siden av et smakfullt måltid? Like ved Karl Johans gate ligger Håndverksstuene som legger vekt på å kombinere måltider og nordisk øl. Her finnes det heller ikke noen mangel på kunnskap hos bemanningen.

skåler med øl

Foto: Yutacar via Unsplash.com

Det finnes altså mange alternativer hvis du ønsker å dra på ølsmaking i Oslo, og ovenstående forslag er bare et lite utvalg. Ta med deg en gjeng med venner, og bli med på en ølsmaking for å få en unik opplevelse.

For forslag til steder å bo mens du er i Oslo klikk her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*