Våre beste reisetips – pakkereiser er nøkkelen til ekstra verdi for pengene

Velg en pakke

I stedet for å bestille flybilletter og hotell separat, tilbyr nettbaserte reisebyråer som Expedia pakkepriser (når du bestiller fly + hotell sammen), som gjør at du sparer penger (sammenlignet med å bestille disse separat).

Hvordan fungerer det?

Expedia forhandler spesialpriser med hoteller og flyselskaper, men disse eksklusive prisene vil ikke vises når du søker etter flyreiser og hoteller hver for seg, og de vises heller ikke på prissammenligningssider. Disse rabattene blir kun gjort tilgjengelig når du bestiller fly og hotell sammen.

Hvordan finner du det beste tilbudetSavings

 • Bestiller du en langdistanseflygning (6+ timer) + hotell i en pakke, kan du spare penger som tilsvarer gratis netter på hotellet.
 • Et lengre opphold (7+ netter) med en kortere flyvning (innad i Europa) kan gi pakkebesparelser som tilsvarer prisen på flygningen.
 • Opphold på tre netter eller mer vil gi bedre pakkebesparelser enn opphold på to netter.
 • Vær obs på når du kan gjøre de beste kuppene – marker disse reisesalg-datoene i kalenderen din for å finne de beste tilbudene:
  • Vintersalget starter 1. desember og varer til slutten av februar
  • Januarsalget på stranddestinasjoner for sommer-reiser varer til slutten av februar
  • Vårsalget starter i mars og varer til slutten av mai
  • Sommersalget starter i slutten av mai og varer til slutten av august
  • Høstsalget starter tidlig i september og varer til slutten av oktober
 • Du bør også tenke over hvilken dag du bestiller, da dette kan påvirke prisen på flygningen. Tidligere har tirsdag blitt foreslått som den beste dagen for å bestille, med en liten margin. En nylig undersøkelse gjennomført av Expedia og ARC (Airlines Reporting Corporation) viste at det i gjennomsnitt er helgen som er det beste tidspunktet for å finne de beste tilbudene.

Reiser i ukedagene

Det er helt naturlig å inkludere helgene i våre reiseplaner, men å reise på en ukedag kan gi deg store besparelser.

På ruter fra Europa til Nord-Amerika kan det koste deg 500 kroner mer i avgifter om du reiser fra fredag til søndag, da helgeturer ofte inkluderer ekstra flyavgifter, sammenlignet med en tur som varer fra torsdag til mandag. Unngå helgen hvis du kan, og få mer penger til overs som du kan bruke på noe annet gøy!

Ekstra fordeler

Folk søker i gjennomsnitt 48 ganger på 8 nettsider før de bestiller flygningen. Bestiller du turen som en pakkereise sparer du både tid og energi. Expedias app fungerer også som kundens personlige reisevenn, ved å levere forskjellige typer push-meldinger med oppdaterte reisedetaljer og -varsler.

Føl deg trygg med pakkereisegaranti

Pakkereise-kunder har også rett til ekstra beskyttelse på sine reiser. Når kunder bestiller fly + hotell samtidig gjennom Expedia, gir Expedia reisegaranti på linje med nåværende europeiske forskrifter (denne beskyttelsen er ikke garantert for reisende som bestiller fly og hotell separat).

 

1
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*