Ultra Music Festival – For deg som digger elektronisk musikk

Ultra Music Festival er en stor musikkfestival med tusener av deltakere hvert år, og er den perfekte festivalen for deg dersom du elsker elektronisk musikk! Her trenger du ikke nøye deg med et par høretelefoner for å høre din favorittmusikk. Intensifiser heller høreopplevelsen med fantastiske live konserter som du sent vil glemme. Ultra Music Festival gir deg muligheten til å danse og feste til den pulserende og energiske musikken sammen med tusenvis av mennesker som deler din musikksmak. Hør musikken til populære DJs, men også nye og fremadstormende artister du ikke har fått gleden av å oppdage enda. Festivalen ender heller ikke med det første, så lad godt opp batteriene på forhånd. Den varer i hele tre dager, og Ultra Music Festival er ikke stedet du bør være trøtt og sliten!

 

Mennesker som danser

Foto: Ron Smith. via unsplash.com

Ultra Music Festival tilbyr to typer billetter. Du har altså mulighet til å velge mellom alminnelige billetter og VIP-billetter. Begge billettypene gjelder for alle tre dager. Førstkommende festival, som representerer Ultra Music Festival’s 20 års jubileum, finner sted i sentrum av Miami i Florida den 23. 24. og 25. mars i 2018. På grunn av dens sentrale belliggenhet er det heller ikke nødvendigvis kun festivalen du får mulighet til å oppleve ved kjøp av billettene. Når du først har krysset Atlanteren, hvorfor ikke utforske mer av denne fascinerende byen før du flyr hjem?

turntable

Foto: Dan Stark. via unsplash.com

Ferie i Miami

Miami ligger sørøst i USA i delstaten Florida, og befinner seg dermed i et varmt og solrikt klima. Dette alene gjør byen til en populær feriedestinasjon, men den har også mye annet å by på. Blant annet er byen kjent for sin flotte strandlinje, festlige nattliv, deres flerkulturelle samfunn og Art Deco distrikt. Nyt for eksempel dagen på stranden, ettermiddagen i det cubanske samfunnet Little Havana, og kveldene med å utforske det spennende nattlivet.

Palmer

Foto: Steven Pahel. via unsplash.com

For gode tilbud på flybilletter og hotell for din reise til Miami se informasjon her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*