Tre restauranter i Oslo som er verdt din tid

Det å dra på restaurant har blitt mer og mer normalt for gjennomsnittsnordmannen, og det er ingen tvil om at det er langt mer normalt blant den yngre garde enn blant den eldre garde. Årsaken kan imidlertid tilskrives prioriteringer og økte inntekter, fremfor lavere priser på restauranter. Således er det fremdeles relativt dyrt å spise ute i Norge, hvilket gjør at man gjerne vil få så mye som mulig for pengene når man først skal spise på restaurant. Derfor har vi i dag satt fokus på restauranter i Oslo, og gir deg tre restaurantanbefalinger til Oslo by som vi mener er verdt din tid.

tre restauranter i oslo verdt din tid

Fotografi: Christine Siracusa, via Unsplash.com

Hos Thea

hos Thea er en relativt liten og hyggelig restaurant som siden åpningen tilbake i 1987 har vært en favoritt blant flere Osloborgere. Hos Thea troner faktisk øverst på TripAdvisor sin liste over restauranter i Oslo, og ble i 2016 tildelt TripAdvisors’ Travellers’ Choice pris. Denne prisen er den største æren TripAdvisor kan tildele, og utmerkelsene er basert på millioner av anmeldelser fra besøkende. Hos Thea er med andre ord dine medborgeres beste anbefaling dersom du er på jakt etter en restaurant i Oslo.


Maaemo

Når vi snakker om restauranter i Oslo kommer vi naturligvis ikke unna Michelin-restauranten Maaemo. Maaemo innehar hele tre michelin-stjerner, og ble i 2016 den første nordiske restauranten med tre Michelin-stjerner sammen med danske Geranium. Maaemo spesialiserer seg på lokale matopplevelser i form av Norsk mat. Gitt sine tre Michelin-stjerner ligger Maaemo naturlig nok langt oppe i øverste prissjikt, så et besøk her blir fort en relativt dyr affære. Det sagt, har man råd til å ta seg et bedre måltid er Maaemo definitivt verdt et besøk dersom du skal ut å spise på restaurant i Oslo.


Freddy Fuego Burrito Bar

Etter å ha vært innom Oslos kanskje dyreste restaurant passer det godt å ta for seg listens budsjettalternativ. Freddy Fuego Burrito Bar er en litt annerledes restaurant, og serverer meget velsmakende Mexicansk mat. Kombinasjonen av rimelige priser og velsmakende Mexicansk mat er sannsynligvis grunnnen til at Freddy Fuego ligger helt oppe på 12. plass på TripAdvisor sin liste over restauranter i Oslo. Freddy Fuego tar ikke imot bordreservasjoner, og baserer seg utelukkende på walk-in besøk. Så befinner du deg i Oslo og craver Mexicansk mat kan vi på det varmeste anbefale Freddy Fuego Burrito Bar.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*