Tre eventyr i Reykjavik for dyreelskere

For alle naturelskere! Den sørlige delen av Island skilter med storslagne isbreer, dundrende fosser og sprutende geysirer, og fortjener all rosen området har fått for det dramatiske og imponerende landskapet. Den blomstrende faunaen burde også stå på listen over naturlige underverker i området. Hvis drømmeferien din består av å utforske lokale dyr, har du kommet til rett sted. Les mer for å se våre beste dyrerelaterte aktiviteter i Reykjavik, både til lands og til sjøs.

Hvalsafari på Island

Hvalsafari på Island

  1. Bli med på hvalsafari.

Hvert år legger en rekke migrerende hvaler ut på reise til Nord-Atlanteren, og gjør det kalde vannet i Reykjavik til et reisemål hvor det kommer folk fra hele verden for å se de forskjellige hvalartene, spesielt om sommeren. Bli med ekspertguidene fra Reykjavik Sightseeing på en hvalsafari til den yrende Faxaflói-bukten, hvor du kan oppleve å se majestetiske knølhvaler, vågehvaler, lekelystne kvitnoser og små niser i de kalde bølgene. Den solide, oppblåsbare båten beveger seg lett gjennom de trange havgapene og de grunne områdene som ikke er tilgjengelig for større fartøy. Du vil dermed få mulighet til å komme nært innpå de fantastiske pattedyrene mens dere jakter på de beste stedene for hvalaktivitet.

  1. Se etter lundefugler og andre sjøfugler blant bølgene.

De klippeøyene og de utstikkende klippene langs Reykjaviks kystlinje er et paradis for fugletittere, og guidene fra Reykjavik Sightseeing vet nøyaktig hvor du finner de fjærdekte skapningene. Ta med deg den beste kikkerten du har, og bli med på et actionfylt cruise til de bittesmå øyene Akureyri og Lundey, som er de foretrukne hekkeplassene til de bedårende og modige lundefuglene. Når du nærmer deg de yrende koloniene, slår skipperen av motoren, så du kan ta noen flotte bilder av fuglene og de fantastiske nebbene deres uten å forstyrre dem. Under hele utflukten bør du holde øynene åpne for mangfoldet av andre innfødte fuglearter, som teister, terner, skarver og havsuler.

Lundefugler på Island

Lundefugler

  1. Prøv å få den perfekte fangsten i Faxaflói-bukten.

Cruise ut av Reykjavik havn og seil mot det åpne havet på en fisketur i Faxaflói-bukten, hvor vannet myldrer av fisk. Test ferdighetene dine i sportsfiske med en lokal fisker, som jobber sammen med Special Tours og vil ta deg til de beste fiskeplassene. Hvis du er heldig, får du kanskje nord-atlantiske fiskearter som kveite, malle, hyse og sei på kroken. Når du har halt inn fangsten, kan du levere den til kjøkkensjefen ombord, som vil hive den på grillen og la deg fråtse i fruktene av arbeidet ditt. Er du ikke en erfaren sportsfisker? Det gjør ingenting. Det vennlige mannskapet tar godt imot alle, uansett ferdighetsnivå, og utsikten over kystlinjen er verdt turen i seg selv.

Med så mye natur og dyreliv rundt Reykjavik å velge blant, hvilken dyrerelatert utflukt vil du bli med på?

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*