To loppemarkeder du må sjekke ut

Loppemarkeder har en lang tradisjon i Norge. En av hovedgrunnen til dette har sannynligvis noe å gjøre med den sterke dugnadsånden blant oss nordmenn. Uten denne dugnadsånden hadde det etter all sannsynlighet vært færre musikkorps rundt omkring i landet vårt, og i og med at det nettopp er musikkorps som ofte arangerer loppemarkeder kan man gjerne si at det uten dugnadsånden også ville vært færre loppemarkeder. Imidlertid står fremdeles dugnadsånden sterkt, og med det grønne skiftet vi for tiden ser mer av vil nok loppemarkeder bestå i lang tid fremover, om ikke i sin nåværende form. I tillegg gir konsepter som gjenvinning, gjenbruk og sirkulær økonomi bare økt bevissthet rundt loppemarkedene og deres verdi for både mennesker og miljø.

Foto: Felipe Belluco, via Unsplash.com

Våren og høsten er høysesong for loppemarkeder. Høsten har allerede gjort sitt inntog i vårt langstrakte land, og det passer derfor godt at vi i dag lanserer to loppemarkeder du må sjekke ut i løpet av oktober dersom du befinner deg i Oslo-traktene.

 

Loppemarked på Tonsenhagen Skole – 2017

Dato: Lørdag 21. oktober (11:00-16:00) & Søndag 22. oktober (12:00-16:00).

Adresse: Anna Rogstads vei 1, 0592 Oslo


Loppemarkedet på Tonsenhagen skole arrangeres av Tonsenhagen skoles musikkorps. Tonsenhagen musikkorps byr på et innholdsrikt og trivelig loppemarked, og avholder også en auksjon kl. 13 på lørdagen. Det vil også være kafé hvor det serveres mat og hjemmelagde kaker. Kjører du egen bil er det gode parkeringsmuligheter i området. Kos deg!


Loppemarked på Vålerenga Skole – 2017

Når: Lørdag 14. oktober (10:00-16:00) & Søndag 15. oktober (12:00-16:00).

Adresse: Islandsgate 5, (inngang Fridtjovs gate)


Loppemarkedet på Vålerenga Skole arrangeres av Vålerenga Skoles musikkorps. Her selges det en rekke ulike produkter, inkludert klær, sko, nips, møbler, bøker og mye mer. Det vil også være kafé hvor det selges hjemmebakte kaker, vafler, pølser, kaffe etc. For de yngste kan fort popcornmaskinen og sukkerspinnmaskinen være en sikker vinner. God shopping!


 

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*