Tips: New York

I en ny statistikk fra Expedia er New York en av de mest populær destinasjonene blant oss nordmenn. Vi har laget en liste med inspirasjon til hvordan du kan utnytte New York turen til det fulle. 

Dropp hotellfrokosten

Ikke tenk på noe hotellfrokost. Bruk heller de mange kafeene som er på et hvert gatehjørne, da opplever du hvor travel New York er til alle døgnes tider.

Eataly NYC

Midt i den kjente gaten 5th Ave finner du Eataly NYC som tilbyr alt innen italiensk mat. Konseptet er like enkelt som det er genialt. Det er egne plasser for pasta, pizza, ost, spekemat og fisk. Her gjelder det å finne sin favoritt og nyte det med et godt glass vin.

Madison Square Garden

Verdens tøffeste hockeyliga er NHL, og New York Rangers spiller sine hjemmekamper i Madison Square Garden med en nordmann i spissen. Atmosfæren er upåklagelig, du kommer garantert til å et minne for livet. Nylig gikk arenaen gjennom en omfattende oppussing, i tillegg til ishockey kan du også oppleve basketball og konserter.

5th Ave

Når du først har besøkt Eataly kan du like godt ta resten av gaten. Her finner du en mengde butikker som har det meste, og du finner det nyeste innen mote. Blir garantert jentenes favoritt. Er du her i slutten av November kan du få med deg Black Friday salget som er en stor happening i USA. Hva passer vel bedre enn å kjøpe dyre merke klær på salg?

The Village Underground

Sett av en kveld hvor du tar turen til The Village Underground. Du skal lete lenge før du finner et bedre sted for live musikk i New York. Ryktene skal ha det til at Prince gikk her når han skulle finne en ny bassist til bandet sitt. I tillegg har Wyclef Jean spilt sammen med husbandet.

Rockefeller Center

Det mange forbinder med New York er skyskraperne og alle ønsker å ta den perfekte «selfie» med utsikt utover Manhattan. Legger du besøket ditt ved Rockefeller Center istedenfor det mer kjente Empire Stat Building slipper du de lange køene. Det skal sies at bygningen ikke er like høy, men det er ingenting å utsette på utsikten.

Greenwich Village

Er du glad i butikker som er utenom det vanlige, da er Greenwich Village plassen å oppholde seg. Du finner et brett utvalg av vintage butikker, antikk forretninger og kunstbutikker. Er du i tillegg glad i musikk kan du finne favorittplaten din i en av de mange platebutikkene.

Brooklyn Bridge

Du har helt sikker sett Brooklyn Bridge på en film eller et bilde av New York. Bruen tok 14 år å bygge og knytter Manhattan og Brooklyn sammen. Gåturen over broen er en av de mest besøkte plassene i verdensmetropolen. Du skal lete lenger etter enn bedre utsikt over Manhattan.

Hva er dine beste tips, del de gjerne med oss.

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*