Tips: Hvor kan du reise for å oppleve Halloween

Det er ikke lenge til vi kommer til den skumleste dagen i året, 31. Oktober og Halloween. Har du planer om en weekendtur? Vi har kommet opp med en liste over hva som er verdt å oppleve i noen utvalgte byer på denne skumle dagen.

The London Dungeon

Har du noen gang tenkt hvordan det var i London når Jack the Ripper herjet, eller hvordan folk ble torturert? Svaret får du på London Dungeon. Det er så skummelt at til og med de tøffeste kjenner skrekken på kroppen. Du blir guidet gjennom Londons mørke historie og du blir selv en del av den. Et perfekt sted å besøke på selveste Halloween.

Trenger du tips til hvor du skal bo, sjekk ut Expedia sin hotellguide rundt London Dungeon her.

Hvor: London – Undergrunn: Waterloo

 

Village Halloween Parade

Befinner du deg i New York kan du oppleve Village Halloween paraden. Årets tema er hva som rører seg i naturen i New York. Paraden er som skapt for deg som er glad i grøssende kostymer og folkeliv. Paraden starter 31. Oktober 19:00 og slutter 23:00

Hvor: Manhattan, New York – Subway: A, C, E, 1, N og R tog til 23rd street.

 

The Underworld Halloween Costume Party & Festival

Amsterdam er alltid klar for en fest og Halloween er intet unntak. Dersom du er glad i høy musikk, fengende DJs og kostymer er The Underworld Halloween Costume Party & Festival stedet for deg. Dette arrangementet er en av hovedattraksjonene under Amsterdam Halloween Festival som blir arrangert mellom 29. Oktober og 1. November.

Hvor og når: Hotel Arena, Amsterdam – 31. Oktober 21:30

 

Berlin

Vil du ta del i et av Berlin største Halloween party, da er Kulturbrauerei plassen du må oppsøke. I et gammelt bryggeri med 9 etasjer er dette stedet du kan ta deg en skikkelig fest, bruke dine «dance moves» å komme i skikkelig Halloween stemning.

Hvor: Kulturbrauerei, Berlin – 01. November

 

Nightmare on Halloween Part II 2014

I vår egen hovedstad Oslo, arrangeres det en storslagen Halloweenfest hvor blant annet Mariann Rosa kommer, bedre kjent som vokalisten i Surferosa. Her vil det bli kåringer av beste kostyme, høy musikk og god stemning hele kvelden. Arrangementet skjer på Vulkan Arena, og trenger du hotell for helgen kan du bestille her.

Hvor: Vulkan Arena, Oslo – 31. Oktober 20:00

 

Fortell oss om dine skumleste planer!

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*