Shopping i Malmø

Tenker du deg en tur til Malmø? Denne koselige svenske byen byr på et hav av forskjellige muligheter, og du kan oppleve alt fra elegante spisesteder og små hyggelige kaffebarer til store shoppingsentre. I dette innlegget kan du lese mer om shopping i Malmø.

Emporia: Skandinavias største shoppingsenter

Emporia er et shoppingmekka uten like. Her kan du være sikker på å finne noe som faller i smak! Dersom du, mot formodning, ikke skulle finne noe du liker  kan du fortsatt nyte en kopp kaffe eller en matbit på en av senterets mange restauranter og kaféer.

rulletrapper med mennesker

Foto: Mathilde H. Olsen (Expedia)

Emporia har til sammen 149 butikker fordelt på flere etasjer. Her vil du finne alt fra high end merker som Tiger of Sweden og Hugo Boss til high street butikker som Zara, Mango og H&M. Er du tilfeldigvis på utkikk etter en ny telefon? I så fall, så er det også mulig å gå i elektronikk-butikker som f.eks. Apple.

Grønn trapp

Foto: Mathilde H. Olsen (Expedia)

Hvor: Hyllie Boulevard 19, 215 32 Malmö
Åpningstider: Åpent alle dager kl. 10-22

Trenger du et sted å overnatte i Malmø? Sjekk ut Expedias gode tilbud her.

Gågaten i Malmø

Dersom du tar toget til Triangeln stasjon lander du midt i Malmøs shoppinggate. Her kan du utforske alle gatens butikker uten å måtte bekymre deg for biltrafikk. Gågaten ligger nemlig innenfor et avsperret område hvor biler ikke er tillatt. Gågaten kalles også for ”Shoppingstráket” av lokalbefolkningen og er mer enn to kilometer lang. Du kan eksempelvis starte shoppingruten ved Stortorget får så å gå forbi Gustav Adolfs Torg til Triangeln, før du avslutter turen ved å gå ut av Södra Förstadsgatan. Her kan du også finne et godt utvalg av spennende vintagebutikker.

Triangeln: Shopping midt i Malmø

Midt i Malmø ligger shoppingsenteret Triangeln. Senteret har nettopp gjennomgått en større renovering og tilbyr nå mer enn 100 butikker fordelt utover et stort shoppeareal på to etasjer. Her kan du shoppe kule plagg fra f.eks. Levi’s og Vero Moda, eller treningsklær fra Stadium.

Skulle sulten melde sin ankomst under shoppingen, er det også gode muligheter for å få tak i deilig mat. Du kan få saftige sandwiches og frisk juice hos den velkjente danske juicebaren Joe and the Juice, eller du kan spise deg mett på crepes fra det franske Crêperie Bretagne.

Hvor: Södra Förstadsgatan 41, Malmö
Åpningstider: kl. 10-20 i hverdagen og kl. 10-18 i helgene

Ta deg en kaffepause..

Etter en shoppingtur i Malmø, kan de fleste trenge en pause. I en sidegate til hovedgaten ligger det en mindre kafé hvor du kan få servert virkelig god kaffe med kake til. Lilla Kafferosteriet byr på hyggelige lokaler og du har muligheten til å sitte utenfor på terrassen når været tillater det. Dette stedet passer perfekt for en kaffepause etter flere timer med shopping i Malmø, men passer også godt dersom man kun ønsker en rask liten matbit. Sist, men aldeles ikke minst, tilbyr Lilla Kafferosteriet også refill på filterkaffe!

Gult bygg med Lilla Kafferosteriet skrevet over en grønn dør

Foto: Mathilde H. Olsen (Expedia)

Hvor: Baltzarsgatan 24, 211 36 Malmö
Åpningstider: kl. 8-18 i hverdagen og kl. 10-18 i helgene

Hansakompagniet

Bortgjemt fra alt livet i hovedstrøket ligger shoppingsenteret Hansakompagniet. Senteret er innbydende og her vil du finne et mer eksklusivt og annerledes utvalg av butikker. Hansakompagniet er noe for deg dersom du gjerne vil shoppe i butikker som Weekday, Whyred, COS og Other Stories.

Hvor: Store Nygatan 50-56, Malmö
Åpningstider: kl. 10-19 i hverdagen, kl. 10-17 på lørdager og kl. 12-17 på søndager

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*