Shawarma i Norge

Shawarma er en kebabvariant som opprinnelig kommer fra Midtøsten. Med årene har denne matretten vokst seg populær også i vesten hvor den gjerne forbindes med gatekjøkken-mat. For en mer detaljert beskrivelse av hva Shawarma består av, kan du besøke denne denne siden. Du kan finne Shawarma flere steder i Norge, men noen steder tilbyr selvfølvgelig bedre versjoner enn andre. Nedenfor vil du finne en liste over noen steder som serverer god Shawarma i Norge.

preperation of shawarma

Foto: GKat via Pixabay.com

Shawarma House på Grønland i Oslo

På Shawarma House lager de alle wraps selv, noe du umiddelbart merker på smaken. De får levert råvarer fra butikker i nærheten, så her kan du være sikker på å bli servert deilig og fersk mat. De har et godt utvalg av shawarma, men serverer også burgere og pizza.

Mediterranean Grill i Oslo

«Dette er stedet du ønsker å gå for en av de bedre kebabene i Oslo» lyder en av anmeldelsene av Mediterranean Grill. Denne restauranten får blant annet mye skryt for både service og mat, så her er det nok verdt å avlegge et besøk når magen begynner å rumle.

Dersom du befinner deg i Oslo og trenger et sted å bo, kan du finne gode hotelltilbud her.

Drammen Pizza & Grill

Dette gatekjøkkenet har eksistert siden 1982, og er særdeles populært blant både drammensere og besøkende. Her serveres alt fra burgere til kebab, og i 2012 ble kebaben deres kåret som den beste tradisjonelle kebab’en i hele Drammen. Her passes det på å bruke norske ferskvarer, og basisingrediensene deres produseres i eget kjøkken. Her vil du finne noe for enhver smak!

Befinner du deg i Drammen og er ute etter et sted å bo, kan du finne gode overnattingtilbud her.

Oska Pizzeria – Trondheim

Hos Oska Pizzeria får du ikke kun pizza, som indikert av navnet. Her serveres også kebab’en som har blitt kåret til Trondheims beste kebab av Adresseavisen. I tillegg til god service og mat, får du også 10% rabatt dersom du bestiller online, eller er student. På fredager og lørdager holder pizzerian oppe helt til 01:30, hvilket gjør den til det perfekte sted å få i seg nattmat etter en kveld på samfunnet eller byen.

fargede hus langs en elv

Foto: Pau sayrol via Unsplash.com

Er du på besøk i Trondheim og trenger et sted å overnatte, kan du finne gode tilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*