Restauranter i Malmø

Malmø er Sveriges tredje største by, noe som gjenspeiler seg i byens store utvalg av gode restauranter. Det kulinariske tilbudet har økt kraftigt i løpet av de siste årene, og i dag kan man finne et stort utvalg av restauranter for enhver smak og lommebok. Restaurantene ligger spredt over hele byen, og kan besøkes både i sentrum og i mer bortgjemte områder.

I dette innlegget går vi gjennom noen av Malmøs beste restauranter slik at du kan være sikker på å finne akkurat det du liker når du besøker byen.

Bastard

Vi begynner med den sjarmerende kroen Bastard som helt siden sin åpning har vært en stor hit blant Malmøs innbyggere. Her tilbys det spennende matretter og et kunnskapsrikt personell. Til og med vin- og ølalternativene er mange, da de blant annet tilbyr både naturvin og håndverksbrygget øl. Er du på jakt etter en drink før, til, eller etter maten kan bartenderne stille med velsmakende og estetiske cocktails. Bastard har definitivt en plass på listen over Malmøs beste restauranter.

Saltimporten Canteen

Saltimporten Canteen serverer nok en av Malmøs beste lunsjer. Estetiske retter, fantastiske råvarer og velsmakende mat bidrar til en opplevelse av verdensklasse. Lokalisert ved havnen i Malmø med utsikt over vannet, tilbyr restauranten en ordentlig hyggelig stemning, spesielt under en solrik sommer- eller vinterdag. Ta deg tid til å dra hit om du er på besøk i Malmø, eksempelvis som en pause fra shoppingen. Når det kommer til lunsj, så er Saltimporten Canteen en av Malmøs beste restauranter.

mat på hvit tallerken

Foto: Saltimporten Canteen (Instagram)

Mineral

Til tross for at de fleste restauranter i Malmø serverer et vegetarisk alternativ kan det være kult å besøke en gedigen vegetarisk restaurant. Her utgjør Mineral et utmerket alternativ. Med god mat i hyggelige omgivelser har den nyåpnede restauranten truffet sitt segment. Sammen med gode naturviner kombineres smakene i en herlig sammensetning, og all mat er 100 % vegetariansk. Kveldsmenyen består av kveldens suppe, kveldens rett og deres delikatessefat, samt andre alternativer i form av snacks. Det føles som at mange til og med kommer bare på grunn av den gode stemningen her inne. Men når det kommer til vegetarisk mat henger Mineral selvsagt med på listen over Malmøs beste restauranter.

matrett på trefat

Foto: Mineral Malmö (Instagram)

Vollmers

Inspirert av Skånes råvarer, smaker og årstider tilbyr Vollmers en heftig smaksopplevelse. Lokalisert i den sentrale delen av Malmø finner du Vollmers som nylig fikk et enestående resultat i Whiteguide med 89 ut av 100 mulige poeng. Maten kan maksimum bli tildelt 40 poeng, og Vollmers stakk av med hele 38. Restauranten tilbyr ulike alternativer når det kommer til menysammensetningen, og du kan velge mellom 4, 6 eller 8 retter fra en fastsatt meny. Alternativt kan kokken velge 4 eller 6 retter for deg. Alle alternativene serveres som en smaksprøvemeny. Dette er en fantastisk hyggelig måte å nyte god mat i godt selskap på. Vollmers kan nok betraktes som en av Malmøs beste restauranter når det kommer til gastronomisk kunst.

Planlegger du en reise til Malmø? Finn gode hotelltilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*