Restaurant i Skien

Skal du besøke Skien? Kanskje også for første gang? Det er spennende å utforske nye byer, men de fleste kan nok kjenne seg igjen i situasjoner hvor man har gått lenge uten mat, og dermed ender opp med å gå for det første og beste alternativet idet sulten melder sin ankomst. Uansett hvor man reiser, så er mat en stor del av opplevelsen, så hvorfor ikke sørge for at den blir god? Skien har mye å by på, og det gjelder bare å vite hvor man skal lete – her har du noen tips til hvilke restauranter i Skien som er verdt et besøk.

New agra

Kverndalsgata 3A

New Agra er en restaurant i Skien som serverer sunne og smakfulle indiske retter av høy kvalitet. Kokkene er eksperter på både tradisjonell og moderne indisk mat, og fokuserer på en perfekt balanse mellom indiske krydder og ferske, lokale råvarer. Maten kan selvsagt spises i restauranten, men dersom du heller vil spise den hjemme eller hos venner, kan man også bestille take-away og få den levert på døren – smaken er den samme; fortreffelig!

krydder

Foto: Calum Lewis via Unsplash.com

Jacob & Gabriel Restaurant

Bruene 1 (Arkaden)

De to kokkegründerne Lars Ludvig & Thor Ingo åpnet dørene til Jacob & Gabriel Restaurant i Skien i 2010, og siden da har restauranten blitt omtalt som en ”folke-gourmet-restaurant”. Dette er ikke uten grunn, for her finner du klassiske retter, gode smaker, og et fokus på friske, lokale råvarer. Kan det bli noe bedre? I de flotte og nyoppussede lokalene på Arkaden i Skien sentrum kan du nyte god mat laget med kunnskap og stolthet.

Asahi restaurant og Sushi bar

Kongens gate 7

Hos Asahi finner du det som må være byens beste sushi! På menyen har de også et bredt utvalg av thaimat, så her kan alle finne noe de liker, uansett om det er sushi eller varmretter man foretrekker. Servicen er god, personalet er hyggelig, og restauranten holder åpent alle dager i uken. Nå som vårsola snart titter frem, er take-away herfra også et godt utgangspunkt for en hyggelig piknik.

telefon og sushi

Foto: j via Unsplash.com

Trenger du et sted å bo mens du er i Skien? Finn gode hotelltilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*