Restaurant i Sarpsborg

Finn en restaurant i Sarpsborg som passer deg

Første gang du besøker Sarpsborg? I så fall er det fint med noen tips til hva du burde se, hvor du burde bo eller hvilke restauranter det er verdt å besøke. Med tanke på spørsmålet om hvor du bør spise har vi satt sammen en liste over hvilke restauranter i Sarpsborg du kan prøve ut mens du er i byen.

Først og fremst er det viktig å påpeke at det finnes et flust av alternativer når du skal velge en restaurant i Sarpsborg. Her vil du finne alt fra indisk og kinesisk til italiensk og amerikansk kjøkken. Med andre ord er det intet behov for å bekyre deg for ikke å finne noe du liker. Ikke overbevist? Les videre og oppdag noen av Sarpsborgs fristelser.

Big Horn Steak House

Denne restauranten tilhører en større kjede og er en av 24 restauranter i Norge. På bakgrunn av dette sier det vel seg selv at restaurantene vet hva de driver med, og restauranten i Sarpsborg er intet unntak.  Den er kjent for sin gode biff og sitt amerikansk-inspirerte tema. Inne i restauranten består interiøret av eik, og det er gjort plass til to peiser som bidrar til å gi deg en hyggelig og avslappende opplevelse. Er du ikke verdens største fan av biff trenger du ikke fortvile. Menyen er diversifisert og reaturanten tilbyr flere forskjellige smaksopplevelser.

kjøtt som grilles

Foto: James Sutton via Unsplash.com

Dickens

Dickens fungerer som et populært utested så vel som en hyggelig restaurant i Sarpsborg. Her serveres alt fra små retter som nachos og løkringer til større retter som deilige hamburgere eller Dickens biffsnadder. Med eller uten mat kan du også nyte Sarpsborgs lokale øl. I ukedagene lukkes dørene klokken 22:00, men tar du turen innom i løpet av helgen kan du hygge deg til langt på natt. Det arrangeres regelmessig aktiviteter som quiz og fester, samt live-konserter med lokale artister. Dette er stedet å dra når du er ute etter en festlig kveld inkludert god mat og drikke!

Restaurant i Sarpsborg sentrum – Art Sushi

Er du typen som foretrekker asiatisk? Da er du nødt til å besøke Art Sushi. Her brukes kun de beste råvarer, og listen er lang av de forskjellige versjonene av sushi du kan prøve. I tillegg kan du bestille retter som glasserte kyllingvinger og vårruller. Her er det bare å lene deg tilbake og nyte de fantastiske smakene. Restauranten tilbyr også catering-tjenester skulle dette være av interesse.

sushi

Foto: Rawpixel.com via Unsplash.com

Dersom du også leter etter et sted å bo i Sarpsborg kan du finne gode tilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*