Restaurant i Drammen

Drammen, også kjent som Elvebyen, er et spennende reisemål for både store og små. Det er mye å se og gjøre, hvilket også betyr at det er viktig å vite hvor man bør sette seg ned og ta en spisepause midt i all utforskingen. Å finne en restaurant i Drammen er ikke særlig vanskelig, men det skader ikke med noen tips om hvilke spisesteder man burde prøve ut. Derfor har vi komponert en liten liste over diverse restauranter i Drammen som er verdt et besøk.

Café Picasso på Erik Børresens alle

Picasso er en café og restaurant i Drammen som har eksistert i mange år. Med sine rødrutete duker og stilige kunst byr denne restauranten på en varm og hyggelig atmosfære. På menyen finner du noe for enhver smak. Du kan få både små og store retter inspirert fra det italienske, spanske, franske og mexikanske kjøkken. Er du glad i smaken av mexikansk krydder vil en anbefaling være å prøve nacho’en deres. Her kombinerer de krydret kjøtt, grønsaker, chips, smeltet ost og sist, men aldeles ikke minst, rømme og salsa på siden. Denne retten vil gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme! Om sommeren holder de også den hyggelige bakgården sin åpen. Er du i Drammen med kjæresten eller venner kan dere jo stikke innom en sommerkveld for å nyte et glass av byens lokale øl, eller bare ta en kopp kaffe med noe godt ved siden av.

 

green cup standing on red checked cloth

Foto: Alejandra Parejo via Unsplash.com

Skutebrygga langs elva

Er du glad i sjømat? Langs den flotte Drammenselva som deler byen i to ligger Skutebrygga. Denne restauranten har også eksistert i flere år, og har et mer maritimt konsept enn Picasso. Menyen endres med årstidene, og restauranten bruker sesongens beste råvarer. Om sommeren kan du også sitte utenfor å spise. Nyt måltidet ditt mens du sitter og kikker utover den vakre Drammenselva og alle som koser seg på båttur. Skutebrygga er definitivt et godt alternativ når du skal ut å spise på restaurant i Drammen.

Mirawa restaurant i Drammen

Ønsker du asiatisk mat når du skal på restaurant i Drammen? Ikke noe problem! Drammen har flere restauranter som tilbyr asiatisk mat. Eksempelvis har du Mirawa som ligger mellom Picasso og Skutebrygga. Her kan du få alt fra både vårruller og frityrstekt and til smakfull biff chopsuey. Restauranten har vært i Drammen i over 20 år, og med sitt gjennomførte orientalske interiør er restauranten innbydende og et riktig koselig sted å nyte et måltid.

spring rolls

Foto: Joshua Hoehne via Unsplash.com

Trenger du et sted å bo mens du er i Drammen? Finn gode hotelltilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*