Reisetips: Hvor skal vi reise i 2015?

Vi har satt sammen en liste med 6 destinasjoner som vil være attraktive i 2015. Så hvorfor ikke gi en reise til noen du er glad i eller deg selv nå som julen er her? Det kommer garantert til å bli en suksess.

Bosnia & Herzegovina

Bildene forteller sitt, et vakkert land som blir mer og mer populært ettersom årene går. Vi anbefaler å besøke Bosina & Herzegovina så snart du har mulighet, og før det blir overfylt med turister for det kommer til å skje. Finn deg en plass langs de bratte fjellene og nyt omgivelsene og naturen.

Bestill fly og hotell, her

 

Chile

 

Patagonia øst for Andesfjellene i Chile har noen massive fjell i en vakker natur. Det er litt som andre turister tenker om Norge, må oppleves en gang i løpet av livet. Pakk sekken og legg ut på en tur som gir deg uforglemmelige øyeblikk.

Bestill fly og hotell, her

 

Sør-Afrika

Har du noen gang drømt om å oppleve Afrikas unike dyreliv på nært hold? Da er Sør-Afrika et veldig godt alternativ. Finn deg en guide som kjenner områdene, tørk kameraet for støv og ta mange bilder. Det perfekte blinkskuddet kan komme når du minst venter det.

Bestill fly og hotell, her

Færøyene

Færøyene er ikke landet vi først tenker på når vi skal ut å reise, men 20. mars 2015 skjer det noe helt spesielt. Færøyene en av to steder i verden hvor du kan oppleve total solformørkelse, og det er over 10 år til neste gang det samme skjer i Eurpoa. Grip muligheten når du først har den!

Bestill fly og hotell, her

 

Portugal

Lisboa er en vakker og sjarmerende by. Byen er fullt av smale og trange gater, og hvert gatehjørne har sin egen historie. Lokalbefolkningen er kjent for å ta livet med ro og nyte et glass portvin i godt lag. Perfekt sted for kroppen til å slappe av.

Bestill fly og hotell, her

 

Taiwan

Ønsker du et nytt og spennende reisemål kan Taipei være plassen du leter etter. Rimelige priser, spennende arkitektur samt god mat gjør at flere og flere foretrekker Taiwan en andre asiatiske land.

Bestill fly og hotell, her

Hvor reiser du?

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*