Reiseinspirasjon: 10 instagram-profiler du bør se

Gradestokken går stadig nedover, strøbilen er ofte å se på veiene, røyken står ut av pipa og du må skrape bilen for frost. Vinteren har tatt skikkelig tak. 

Gjennom denne tiden av året er det mange som drømmer seg bort og planlegger årets ferie. For å gi deg litt inspirasjon til hvor du kan reise, har vi funnet frem 10 instagram-profiler som kan hjelpe deg når du skal bestille årets ferie.

@globetraveller

globetraveller

Han er fra Paris og reiser verden rundt året rundt. Litt av en drømme jobber eller hva? Fortiden befinner han ser i Tokyo, Japan. Daglig laster han opp flott og inspirerende bilder som trigger reiselysten.

@awiratama

awiratama

Bildene til Aditya er en blanding av arkitektur og natur, dermed en perfekt profil om du er opptatt av begge deler. Han har selv base i Indonesia, men er ofte ute på reise rundt om i Asia. En verdensdel du aldri går lei av.

@allanlucena

allan

Denne herremannen fra Brasil har noen inspirerende bilder som bare gjør at vi drømmer oss bort til hvite strender med en cocktail i handa mens bølgene skyller sakte men sikker mot land. I tillegg re-poster han mange morsomme og uforglemmelige bilder.

@aladyinlondon

londn

Det er ikke alle som er like opptatt av at ferien skal gå til varme strøk. Mange av oss liker å ta en storbyferie hvor en kan kombinere shopping, god mat og ukjente skatter. A Lady in London er verdt å følge om du skal til den engelske hovedstaden. Her får du mange kjekke tips om byen du ikke ville fått ellers, og når hun er ute på reise sørger hun får at du kjenner misunnelsen på kroppen at du skulle hatt samme jobb som hun.

@wheresandrew

wheresandrew

Andrew er en reiseglad mann som farter verden rundt på jakt etter gode historier å dele. På veien har han alltid med seg mobilen og deler sine øyeblikk med flere tusen følger. Han er også en lidenskap for hunder. Så om du er glad i reise, gode historier og hunder er Andrew mannen å følge.

@michaelchristopherbrown

michael

Den New York baserte fotografen Michael Christopher Brown har en gripende profil hvor bildene skildrer en helt annen hverdag enn det vi i vesten er vand med. Fortiden er han i Cuba, og ønsker du å besøke landet før det regime vi kjenner til bør du være rask, for landet er på vei inn i en ny retning.

@ youngadventuress

young

Liz Carlson er ei Amerikanske jente som utforsker fantastiske New Zealand. Hun har tar noen helt utrolige bilder som får deg til å drømme deg bort til eventyrland. Det er ikke uten grunn at hun har over 38 tusen følgere.

@pausethemoment

pause

Er du glad i sol, sommer og strender gir Ryan Gargiulo deg nok av inspirasjon. Nå er han i San Diego, USAs vestkyst og nyter late dager.

@alexstrohl

alex

Alex er en naturfotograf av ypperste klasse. Når 400.000 følger han kan du ikke unngå å gjøre det samme. Han har en variert profil som inkluderer alle årstider, her er det bare å nyte bildene å finne ditt neste reisemål.

@parisinfourmonths

paris

Det hele begynte med at Carin Olsen skulle til Paris i fire måneder, men kjærligheten til byen ble så stor at hun måtte tilbake. Nå lever hun drømmen som fotograf i verdens mest romantiske by. La bildene inspirere deg til å ta med din kjære på en kjærlighetstur dere sent vil glemme.

———-

Hva er dine favoritter, og har du en egen Instagram-profil som handler om reise del den gjerne i kommentarfeltet. Om du er heldig tar vi den med neste gang.

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*