Reise: Hvor reiste vi i 2014?

Året 2014 går mot slutten, og vi kan se tilbake mange fantastiske øyeblikk som de olympiske leker i Sotsji, fotball-vm i Brasil og århundres sommer i Norge. I tillegg var det året Norge fikk massiv omtale i diverse medier verden over for sin unike natur. Men hvor reiste Nordmenn på ferie i 2014?

 

Det er ingen overraskelse at Nordmenn foretrekker å reise til London når de skal forlate landet. Tilgjengeligheten, mulighetene og alt byen tilbyr gjør at den er like attraktiv hvert år. Også hos våre skandinaviske naboer topper London statistikken.

 

Barcelona er også en veldig populær by blandt mange Nordmenn. Den kommer bak London i booking statistiken. Byen er kjent for å være liten og kompakt, og går under kallenavnet verdens minste storby.

 

New York har blitt mer tilgjengelig fra Norge grunnet flyselskapene satsning på direkte ruter fra Oslo og Bergen, ryktene skal ha det til at dette skal utvides ytterlige årene som kommer, og dette er hovedgrunnen til vi foretrekker å reise over atlanteren. Dermed er Amerika ikke så langt fra oss, som det var for noen år siden når enn måtte mellomlande i Europa.

 

Hos våre naboer Sverige og Danmark, kommer Berlin høyt opp på listen, mens vi heller foretrekker byer som Lisboa og Island sin hovedstad Reykjavik.

 

Ellers kan det nevnes at vi liker våre naboer, København og Stockholm er de to plassene vi reiser til om vi holder oss i skandinavia.

 

 

Når vi skal ta oss en Sydenferie, er fortsatt Gran Canaria stedet vi reiser oftest til, det henger sammen med at en er garantert sol og varme hele året.

Hvor reiste du i året som gikk?

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*