My Real London is Calling!

Har du noen gang vært i London og hatt lyst til å se den virkelige siden av byen?
De engelske pubene,  idylliske parkene, lokale restaurantene, shoppe-oasene og de hemmelige stedene hvor Londons innbyggere oppholder seg langt unna de klassiske turistfellene? I så fall vil du elske MyRealLondon, en interaktiv guide til Londons skjulte skatter som ikke er å finne i en vanlig reiseguide, brakt til deg av det internasjonale reiseselskapet Expedia.

MyRealLondon, eller MRL som vi liker å kalle det, er en nettside hvor du kan både bla igjennom, skape, og samle steder du gjerne vil besøke eller som du kanskje allerede har besøkt. Dette er en plattform hvor du kan anbefale opplevelser til andre, samt et sted hvor du kan dele din begeistring for London. Det kan for eksempel være et sted hvor du er blant venner, en koselig tur igjennom byen, en utendørskino, eller kanskje innendørs isklatring (ja, dette finnes faktisk).

Fordi du kan personliggjøre alt fra din profil til dine opplevelser og guider, samt bla igjennom andres opplevelser, vil MyRealLondon hjelpe deg å skape den perfekte reisen til London. Tenk på det som et virtuelt bibliotek av steder du vil ha gleden av å finne, oppleve og ikke minst dele med andre. Vi kan trygt si at du aldri vil gå tom for ting å gjøre i denne metropolen om du bruker MRL som din reiseguide.

Ta en titt på MyRealLondon og del din begeistring for Londons skjulte skatter, det er på tide å spre ordet om at det faktisk finnes andre steder å besøke i London enn Oxford Street og Buckingham Palace!

Screen Shot 08-15-14 at 10.52 AM

 

 

 

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*