Påskeferie: Hva skal du gjøre?

I dag begynner påskeferien for mange, og det er tid for å samle familien til lystig lag. Vi har laget et forslag til hva du kan gjøre med familien og venner uanset hvor du befinner deg. Enten du tar tatt turen til fjellet for å nyte de siste dagene på snø, eller om du har late dager hjemme hvor du gjør klar til våren!

Rebusløp

Få med deg familie og venner til et aldri så lite rebusløp, det er alltid en sikker vinner. Vær kreative og ha mange forskjellige leker og øvelser som alle kan delta på. Det trenger heller ikke koste noe penger. Bruk naturen. Her er en liste over aktiviteter du kan ha.

Familiequiz (Lag spørsmål om familien, bruk Facebook og se tilbake på gamle poster, du finner utrolig mye morsomt)

Sekkeløp (Finn frem gamle søppelsekker, mål opp en lengde på 20 meter og konkurrer mot hverandre etter alder. Er du på fjellet kan du ha skistaffet)

Treffsikker (Finn fem steiner, samme størrelse. Lag en sirkel på 1 diameter. Mål opp en lendge  på 5 meter. Sett en strek her, og la deltakerne forsøke å kaste alle steinene i sirkelen. Et poeng for hver stein som legger seg i sirkelen)

Tegn halen på grisen (Tegn en gris på et stort ark. Tape det på veggen. Ta bind foran øyene på deltaker, snurr han/hun rundt 5 ganger hver vei, og la de tegen halen på grisen. La alle deltakerne få prøve seg. Om noen klarer det, gi de et poeng.)

Løpe over bekken etter vann (Finn frem 1 bøtte og 1 plastik flakse på 1 ½ L. Har du enn bekk elle vatn i område gjelder det å fylle bøtten med kun flaska på raskest mulig tid, og kun en og en kan springe om gangen. Den med raskest tid vinner)

Hoppetau (Finn et langt tau, det laget som klarer å hoppe lengst uten stopp vinner. Bør helst ikke være mer en tre stk som hopper om gangen)

Dart (Har dere tilgang til Dart er det en perfekt øvelse, det laget med flest poeng hvor en kaster tre piler hver vinner)

Dette er bare noen øvelser som vil garantert finne frem konkurranse innstinktet, og det er øvelser som alle kan beherske! Vi anbefaler å ha med andre utdelinger en bare å kåre en vinner. Dette kan være følgende; best innsats, best kostume og beste heiarop. Dette vil gjøre at konkurransen blir mer spennende.

Hva er dine favoritt aktiviteter i påsken? Del gjerne i vårt kommentar felt!

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*