Palmesus i Kristiansand

Kristiansand er en flott by å besøke året rundt, men det er ekstra hyggelig å ta turen nedover om sommeren. Mange reiser hovedsakelig til sørlandsbyen for å besøke dyreparken, men Kristiansand har i tillegg mye annet å by på! På Fiskebrygga er det alltid liv og røre, og er du heldig med været er dette stedet vel verdt et besøk. Sett deg ned med noe kaldt i glasset og nyt synet av båter som tøffer forbi brygga.

Palmesus – Skandinavias største strandfest!

Et annet område i Kristiansand hvor det skjer mye gjennom sommeren er Bystranda, og klarer du å få tak i en billett kan du bli med på Skandinavias største strandfest som finner sted her hvert år den første helgen i juli. Denne strandfesten er kjent som Palmesus og trekker årlig til seg over 30 000 feststemte mennesker. Med artister av verdensklasse, fyrverkeri, dansing og festing er det bare å slå ut håret og nyte uforglemmelige dager!

mennesker som danser på en konsert

Foto: Alexander Popov via Unsplash.com

Hva er Palmesus?

Palmesus er en festival som har blitt arrangert i flere år, og hvert år har vært en like stor suksess. For videre bevis holder Palmesus, i 2018, sitt 10-års jubileum! Konsertene holdes på en scene helt inntil vannkanten hvor folk kan nyte musikken fra både stranda, båter, eller takterrasser. Omgivelsene er virkelig idylliske med det klare vannet, den koselige stranden, og vakre Kristiansand i bakgrunnen. Dette er også noe flere av artistene påpeker når de kommer for å opptre. Bystranda er definitivt den perfekte lokasjon for sommerens feteste beach party!

,ann som synger på scene

Foto: Austin Neill via Unsplash.com

Praktisk informasjon rundt Palmesus

Det er to forskjellige aldersgrenser på Palmesus. Grensen er 18 år for å oppholde seg på hovedområdet og 20 år for VIP-området. Det anbefales ikke å kjøre bil inn til konsertområdet, da det er få parkeringsplasser og større områder er sperret av på grunn av konserten. Så vidt mulig bør man komme til fots eller på sykkel.

Høres Palmesus ut som en opplevelse du kunne tenkt deg å være med på, og du trenger et sted å bo mens du er i Kristiansand kan du finne gode overnattingstilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*