Norge: Tips til hva du kan gjøre i høst

Nå som vi har kommet over sommeren, og høsten har sin ankomst liker vi Nordmenn å koble av noen dager med ferie for å samle krefter til vinteren. I TNS-gallup siste undersøkelse om våre reiseplaner, viser det seg at 51% av oss har planer om å feriere i Norge i høst. Derfor har vi satt i sammen en liten liste med tips til hva du kan oppleve i vårt vakre land.

 

Surfing

Kanskje ikke akkurat det første du tenker å gjøre når høsten kommer, men faktisk er høsten den beste tiden på året å surfe. På Jæren finner du noen av de beste plassene å surfe langs Norskekysten. Det ble nylig arrangert NM i surfing her, så det er ingenting å si på forholdene. Om du ikke har utstyr er det ingen hindring, det er lokale utleier som sørger for at du får alt du trenger.

Havørn

Har du noen gang drømt om å se Havørn på nært hold? I Svolvær har du muligheten til å reise på guidet turer hvor du får oppleve de vakre fjellene, strendene og det unike dyrelivet. I tillegg er det ekstremt mye havørn i området, sjansen for oppleve Nord-Europas største rovfugl er veldig stor. Når du skal ha deg en god natt søvn kan våre brukere trygt anbefale Anker Brygge, som ligger på Lamholmen i hjertet av Svolvær.

Spa

Er det noe vi Nordmenn liker er det å unne oss selv luksus. Hva er vel bedre enn å nyte noen late dager med et velfortjent spa? Hvor en du reiser rundt om i landet vil du ha muligheten til å finne et spa av ypperste klasse. Ønsker du utsikt ut mot sjøen i vakre omgivelser kan Quality Resort & Spa Son som ligger ved inngangen til Oslofjorden være et bra alternativ til å pleie kropp og sjel.

Fjelltur

Det er sjelden noe er så fint som når høstfargene kommer til den Norske fjellheimen. Derfor anbefaler vi alle å ta seg en tur ut og oppleve naturen på nært hold. Om du skal ut å reise eller har tenkt å være hjemme finner du garantert en tur som passer for deg. Her gjelder det å bruke fantasien, og ønsker du å gjøre turen litt mer utfordrerne kan du alltids prøve deg på Geocaching.

 

Har du andre forslag, legg gjerne igjen en kommentar!

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*