Live fra London: Richmond – der Themsen slynger seg

I den sjuende delen av Expedia-guiden, «Inside Expedia», beveger vi oss ut mot den grønnere periferien. Richmond byr på bondens marked, fantastisk utsikt, avslappet atmosfære og ikke minst dyreliv. Ta en titt:

[youtube=»http://www.youtube.com/watch?v=OpOkuxH2iv0″]

Denne gangen er det faktisk jeg som tar dere med til Richmond og gir dere flere gode grunner til å dra litt ut av byen.

Anna, Expedia:
«Hei og velkommen til Expediaguiden og en ny episode om livet i London. I dag har vi reist 30 minutter sørvest for London til Richmond, hvor vi finner Europas største bypark».

Peter Beck, Just Desserts:
«Vi er i Richmond, på markedet som arrangeres hver lørdag. Richmond er et koselig fylke, og har alltid vært et fint sted for familier. Det er et fint sted for turister som kommer for å se på området. Det er en elv her, og vi er svært nær London sentrum, så jeg synes det er et fint sted å være».

Anna, Expedia:
«En flott utsikt over Themsen, synes du ikke?»

James Colledge, beboer i Richmond:
«Vi er i Richmond Park, i bydelen Richmond upon Thames. Nå står vi på toppen av historiske Sawyer’s Hill. Det er flere kongelige palasser i området, og Hampton Court-palasset  ligger kun 10 minutter unna. I selve parken bor Prinsesse Michael av Kent. Parken ligger veldig nærme London og er som en oase i byen. Folk blir ofte overrasket over mengden med hjort som er i området, av dyrelivet i parken og utsikten over London. Så det er et helt spesielt sted».

Anna, Expedia:
«I midten av Richmond Park har vi funnet hjort! …og med det sier vi takk og ha en fin dag!»

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*