Live fra London: Regents Canal – avslappet kanalliv

I det andre avsnittet av «Inside Expedia», webserien som gir deg innblikk i noen av Londons skjulte severdigheter, tar vi deg med til Regents Canal. For mange er det Amsterdam som er den ultimate kanalbyen, men ta en titt på videoen og se hvordan livet på vannet utarter seg i London:

[youtube=»http://www.youtube.com/watch?v=UziOfYADB34″]

I dagens kapittel møter vi Felix fra Expedia igjen. Han viser oss unike Regents Canal og noen av de kuriøse sidene ved livet på kanalen:

Felix, Expedia:
«Hei og velkommen til det andre kapittelet av inside.expedia – live fra London. I dag skal jeg vise deg Regent’s Canal. Dette er et av de få rolige stedene i London, og en inngang til Londons kanalsystem».

Lorraine Fox, The Sandwich Barge:
«Dette pleide å være en industriell havn hvor man kunne handle kull, trevirke, is og andre varer. Londons East End har en ganske eksentrisk kultur og ungdomskultur. Folk er veldig kreative her, og klarer seg på begrensede midler. De tar vare på hverandre, og folk er mer vennlige mot deg når du bor ved vannet. Det virker som om det er noe fredfullt med vannet, jeg vet ikke, men det føles som folk her er gladere og mer sosiale».

Nicola, The Floating Salon:
«Dette er en flytende frisørsalong. Det er både hjemmet og arbeidsplassen min. «The Floating Salon» er nettopp det, en frisør på en båt. Det er et kjempefint samhold ved denne kanalen, mer enn noen annen kanal jeg har vært på. I London er det vanlig med salg fra båter, folk selger alt mulig rart – det er bakerier, bokhandlere, klesbutikker og frisørsalonger, og det er virkelig pulserende, og du vet, mange flere selgere dukker opp overalt hele tiden. Det er veldig fint at vi holder det gående!»

Felix, Expedia:
«Vi befinner oss nå på favorittkaféen min, Towpath Cafe ved Regent’s Canal. Det er virkelig et avslappende sted, langt vekk fra Londons stress og jag. Og det er derfor jeg liker det så godt».

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*