Live fra London: Hampstead Heath – «countryside in the city»

I åttende del av Expedias webserie fortsetter vi å vise at London er langt mer enn trange, overfylte gater med biler og turister. Som vi så i forrige episode, finnes det grønne lunger hvor man føler seg nær naturen. Hampstead Heath er et annet alternativ og byr på en mengde fritidsaktiviteter, naturomgivelser og en helt spektakulær utsikt.

[youtube=»http://www.youtube.com/watch?v=6xch_Zz98tE»]

Jose fra Expedia-teamet viser oss en av de virkelig unike parkene i London.

Jose, Expedia:
«Hei og velkommen til en ny episode av Expediaguiden. Vi er i dag i Hampstead, ett av Londons mest elegante områder. Her ligger Hampstead Heath, byens største park med en av de vakreste utsiktene».

Tom & George Hapopold, beboere i Hampstead Heath:
«Vi kommer hit hver uke. I denne delen av London er det flere vakre parker, men det er villmarksfølelsen som gjør Hampstead Heath nydelig og unik. Parken har et skogsområde hvor barn kan utforske, leke og klatre i trær. I dag har vi vært ved foten av åsen hvor det ligger et vakkert tjern som man kan bade i. Hvis man kun har badet i tradisjonelle svømmebasseng er det en fantastisk følelse å bade i ferskvann. Hampstead er et utrolig vakkert sted, hvor mye av Londons litterære historie har sitt utspring. Poeter og forfattere skrev her i Hampstead Heath, så stedet har mye personlighet».

Jose, Expedia:
«Nå er det tid for piknik. Bli med!»

Elaine Loughram, King William IV Pub:
«Denne puben har vært her i over 300 år. Vi er veldig stolte over dens historie. Selveste Kong William og hans kone Adelaide var en gang innom. Jeg mener at Hampstead er et av Londons tryggeste steder. Det pågår mange filminnspillinger her. Folk føler seg veldig trygge og bekvemme her. Det er nært sentrum og West End. Området har alt man trenger og en helt unik småbyfølelse».

Jose, Expedia:
«Eventyret vårt slutter ved denne vakre pergolaen.Takk for meg! Vi sees neste uke».

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*