Live fra London: Hackney farm – gøy på landet!

I det sjette kapittelet av «Inside Expedia», webserien som gir deg innblikk i noen av Londons skjulte severdigheter, tar vi deg med til Hackney Farm, et gårdsbruk i hjertet av Londons East End. Ta en titt på hvordan du kan forene storbyferien med økologiske opplevelser:

[youtube=»http://www.youtube.com/watch?v=0OHDNMsUFO8″]

I dagens kapittel møter vi altså Andrea fra Expedia. Han snakker med besøkene ved Hackney Farm, og vi får vite hvorfor et gårdsbruk i metropolen verdsettes så høyt:

Andrea, Expedia:
«Ja, dette er faktisk et gårdsbruk i hjertet av Londons East End. Vi skal nå utforske Hackney City Farm, en gård i sentrum av London».

Chris Pound, Hackney Farm:
«Velkommen til en av Hackneys hemmelige perler. Folk kommer ned hit for å se på dyrene. De tar med barna sine for å se på både esler og andre dyr, og etterpå kan de besøke kafeen. Ta også en titt på oppslagstavlen vår hvor vi har en oversikt over forskjellige kurs vi holder. I helgene har vi for eksempel kurs om miljø. Det er omtrent 6 eller 7 gårdsbruk over hele London, som har vært her i omtrent 30 år. Det er for at barna skal få se hvordan dyr vokser opp, og hvor maten kommer fra. Og for at folk skal bli kjent med livet på landet igjen».

Ian Gittins, besøkende:
«Vi bor rett i nærheten, og sønnen min er 18 måneder så dette gir han en mulighet til å se noen dyr. Vi bor midt i byen og kan vanligvis ikke se sauer, esler og gjess, og derfor er dette en fin mulighet til å vise ham litt dyreliv. Jeg liker at dyrene kan få gå fritt, og at de ikke er sperret inne i bur. Det er gratis, med et veldig godt miljø, og det er barnevennlig.»

Andrea, Expedia:
«Det var alt for i dag, direkte fra Hackney City Farm. Vi ses neste uke!»

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*