Live fra London: Camden Town – livlig og daglig folkefest

I det tredje kapittelet i Expedia-guiden, «Inside Expedia», tar vi deg med til Camden, hvor det finnes noe for alle og enhver. Musikkhistorie, et vidt spekter av konsertlokaler og markeder er bare noe av det du får oppleve på turen:

[youtube=»http://www.youtube.com/watch?v=GMiDdGc6lb4″]

Også i det tredje avsnittet er det Felix som viser frem London. Denne gangen er han fornøyd med å kunne vise deg noen av de autentiske stedene i Camden.

Felix, Expedia:
«Hei og velkommen til enda et avsnitt av ‘Inside Expedia – live fra London’. I dag er vi i Camden Town, i den nordre delen av den britiske metropolen. Camden Town er stedet hvor britpopsjangeren oppstod i midten av 90-årene. Band som Oasis og Blur har sine røtter her. De siste årene er området blitt mer og mer kommersielt, men det er fortsatt noen autentiske steder, og det er de stedene jeg skal vise deg her i dag».

Frog, Octavio Vera Shoes:
«Stables Market er det største markedet i Camden, og jeg tror det muligens er et av de største i Europa. Det startet visst som et hestehospital i Viktoria-tiden, men på 80-tallet ble det gjort om til et marked, og siden da har det bare blitt større og større. Du kan tilbringe hele dagen her, ogdu kan få tak i mat og klær fra hele verden».

Brian Wheeler, Electric Ballroom:
«Vi er først og fremst et spillested for live musikk. Det har vi vært de siste 40 årene, siden før jeg startet her. Både store, kjente band og nykommere har spilt her. Da punken først kom på banen, var dette et svært popuært sted for den slags musikk. Camden Town er et populært møtested. Det har fungert som en katalysator for mange forskjellige musikksjangre. Camden town er virkelig livlig nå. For ikkemange år siden, kanskje på 80- og 90-tallet, var gatene nesten tomme i løpet av dagen. Nå er det folk overalt hele uken. Det er nok den største forandringen».

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*