Julekonserter rundt omkring i landet

Nå nærmer julen seg, og det er derfor mange flere ærender som skal løpes enn vanlig. Det er lett å la seg stresse av alt som skal gjøres innen julefreden senker seg. Det er nettopp av denne grunn det også er viktig å stoppe opp og passe på å nyte førjulstiden. Du tenker kanskje at dette virker umulig og at du har alt for mye du skal rekke, men et par timer kan du forhåpentlig klare å sette av. Disse timene er nemlig perfekte å tilbringe på en julekonsert, hvilket det heldigvis er mange av rundt om i Norge. Julekonserter og julesanger er tross alt en av de beste måtene å komme i julestemning på. Ta med deg barn og familie på en av de mange julekonsertene som avholdes rundt omkring i Norge, og kom i julestemning.

Juletre

Foto: Rodion Kutsaev via Unsplash.com

Hvilke julekonserter bør du oppleve?

Det finnes mange julekonserter å velge mellom rundt omkring i Norge i desember. Særlig er julekonserter rundt om i kirkene en kjær tradisjon. Her byr kjente artister på både tradisjonell og nyere julemusikk. Eksempelvis kan du få med deg konserter der kor og musikere som Sølvguttene, Helene Bøksle og Sissel Kyrkjebø opptrer.

Sølvguttenes tradisjonsrike julekonsert kan oppleves i Oslo Domkirke og Helene Bøksle holder kirkekonserter i blant annet Tromsø, Trondheim, Kristiansand og Oslo. Sissel Kyrkjebø, med flere utgitte juleplater, kan også oppleves flere steder. Blant disse er Grieghallen i Bergen og  Oslo spektrum.

Person som synger etter noter

Foto: David Beale via Unsplash.com

Julekonserter nær deg

Om du ikke bor i en storby er det ingen grunn til bekymring. Det finnes flere lokale arrangementer å velge mellom, særlig i landets kirker. Sjekk ut hvilke kulturelle aktiviteter som finnes i nærheten av deg i desember. Sett av et par timer til å høre på julemusikk sammen med venner og familie, og kjenn den gode julestemningen senke seg.

Ønsker du å nyte førjulstiden? Da er julekonserter noe for deg.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*