Hvorfor Oslo er så vakkert om vinteren

Nordmarka

Det finnes vel omtrent ingen hovedstad i verden som har så gode skiforhold som Oslo. Med utallig preparerte løyper og med mulighet for å gå i 90 km opplyste løyper gjør at enhver som besøker Oslo bør utforske Nordmarka. Det finnes også steder hvor du kan stoppe å kjøpe deg noe god mat og drikke.

Holmenkollen

Norges mest besøkte turistattraksjon. Tusenvis fra hele verden besøker Norge sin nasjonalarena for skisport. Hvert år i mars arrangeres verdenscupen i nordiske grener, hvor blant annet den tradisjonsrike 5 mila går av stabelen. Det er et utrolig folkeliv hele helgen, og du får garantert valuta for pengene om du tar turen.

Tryvann

Du tenker kanskje på russefeiringen når du leser Tryvann. Men Tryvann er faktisk noe helt annet om vinteren. Det er her oslofolket reiser for å stå på slalåm og snowboard. Parken er av høy standard og består av blant annet slopestyle, halfpipe og superpipe. For å slippe køen i bakken når du skal kjøpe dagskort anbefaler skisenteret at du kjøper heiskortet på deres hjemmeside.

Frogner Stadion

Liker du å gå på skøyter er Frogner Stadion er kjekt og historisk sted å gå. Det har tidligere vært spilt cupfinaler i fotball og blitt arrangert internasjonale friidrettsstevner. Det er fult mulig for deg å låne skøyter. Men sjekk om arenaen er åpen for publikum skøyting når du planlegger et besøk, av og til hender det at den brukes til bandy. Slik som neste uke når NM finalene i Bandy finner sted.

Bestill din ferie til Oslo

Hva er dine favoritter? Har du andre enn det vi har på listen? Del gjerne i kommentarfeltet.

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*