Hvor skal man på vinterferie?

Det nærmer seg februar og vinterferien står for tur. Hos mange er dette muligheten til å ta seg noen velfortjente feriedager hvor en kan slappe av med familie og venner uten å ta ungene ut fra skolen.

Mulighetene er mange men hvor skal man reise på vinterferie? Alle er ulike og har hver sin ønsker og behov, noen foretrekker en tur på fjellet i oppmerkede skiløyper eller puddersnø som har kommet over natten. Mens andre foretrekker å stikke til nærmeste flyplass å ta noen dager utenlands, for å kommer over vinteren og kjenne følelsen av sol og varme. Mens noen ønsker å ta seg til en storby som London, Berlin eller New York.

Vi har satt sammen noen forslag som garantert kommer til å falle i smak uansett hvilket behov og ønsker du og dine har.

Trysil

Skal du til fjells er Trysil i Hedmark et av de beste alternativene her til lands. De har totalt 67 forskjellige nedfarter med ulik vanskelighetsgrad og 31 heiser. Trysil har også noen fantastiske muligheter for langrenn, med over 100km oppmerkede løyper som er tilpasset både skøyting og klassikk.

Legger en ved at det er stabile snøforhold gjennom hele vinteren og flotte bo muligheter kommer dette til å bli en perfekt ferie for deg og din familie hvor du kan nyte norsk nature på sitt beste.

Bestill hotell i Trysil.

Berlin

Tysklands hovedstad har gjennom de siste årene blitt et populært reisemål for oss nordmenn. Det er ikke uten grunn, med sin unike historie og severdigheter i verdensklasse er det flere og flere som setter byen på sin ‘must do’ liste.

Byen kan friste med en mengde kulturelle opplevelser. Liker du teater anbefales det å besøke et av de mange teatrene som har varierte forestillinger hele uken. Er du heller av typen som foretrekker en kveld på byen kan Berlin skimte med et fantastisk uteliv. Et sted å anbefale er Kreuzberg, her finner du barer tett i tett som sørger for at du får en perfekt kveld.

Har du med noen som er glad i å handle, frykt ikke. Berlin har en flere gode shopping muligheter både inne og ute. Et senter å anbefale er Alexa, her finner du alle de kjente merkevaren som blant annet Zara, H&M og Quicksilver. Det beste av alt, det ligger veldig sentralt ikke langt i fra Alexanderplatz.

Sjekk ut Expedias side om Berlin.

Gran Canaria

Er du kun på jakt etter sol og varme for å komme gjennom den lange vinteren er Gran Canaria plassen å reise en uke i vinterferien. Dette er plassen vi nordmenn bare elsker. Restaurant menyene er på norsk og gradestokken holder over 20 tallet gjennom hele året. Det er lite som minner om norsk vinter her.

Øya har en mengde aktiviteter som passer for hele familien, enten om du er glad i reptiler, riding, gokart eller utflukter. I den nordre delen av Gran Canaria finner du et unikt grottelandskap som er verdt å besøke.

Et sted som garanter blir en vinner om du har med barna, er å besøk Aqualand som ligger ved Maspalomas. Dette skal være et av det beste badelandet på øya.

Ønsker du mer informasjon og billetter kan du sjekke ut Expedias side om Gran Canaria.

1
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*