Hvor er det varmt i januar?

Nå i desember, en av de mørkeste periodene i året, drømmer mange nordmenn seg bort til varmere strøk og lysere breddegrader. Men det er ikke alltid like enkelt å finne et varmt reisemål. Steder man gjerne skulle forventet at det er varmt og deilig svarer ikke nødvendigvis til forventningene på denne årstiden. Så hvilke reisemål er best å velge dersom du ønsker sol og varme på vinteren?

Les listen nedenfor og få tips på noen reisemål rundt omkring i verden hvor det pleier å være varmt og solrikt mens det er på sitt mørkeste her hjemme.

Sør-Afrika

I Sør-Afrika pleier å være varmt i januar med temperaturer på omkring 25-30 grader på dagen. Dette gjør Sør-Afrika til et populært reisemål om vinteren. Det skal nevnes at det er en del nedbør i flere deler av Sør-Afrika, men velger du for eksempel Cape Town bør det være relativt tørt med stor sjanse for sol. I tillegg til et fantastisk klima finnes det mye å gjøre i Sør-Afrika. Dra på safari der du har mulighet til å se ”the big five” eller hvorfor ikke se hvithaier fra et bur under vannet?

Sør-Afrika

Foto: Marcelo Novais via Unsplash.com

Finn overnatting og fly eller velg en pakkereise! Du kan enkelt bestille reisen til Sør-Afrika her.

Thailand

Dette alternativet kommer kanskje ikke som en overraskelse for mange av dere, men det har seg slik at Thailand får mye sol på denne tiden av året. For å velge riktig velger mange reisende de sydvestlige delene av Thailand under denne perioden. Noen av disse reisemålene er Phuket, Krabi og Phi Phi-øyene. Med herlige temperaturer på rundt 30 grader om dagen og varmt vann er Thailand et ypperlig alternativ som et reisemål på vinterstid.

Thailand

Foto: Evan Krause via Unsplash.com

Expedia tilbyr en rekke muligheter når det kommer til reiser. Du kan enkelt kombinere både fly og hotell. Bestill din reise til Thailand her!

Gran Canaria

For å holde oss på litt nærmere avstand har vi også Gran Canaria, og mer presist, Puerto Rico. Her er det som regel varmt i januar, men det er ikke like solsikkert som Sør-Afrika eller Thailand. Allikevel er det betydelig varmere enn hjemme i Norge. Temperaturer her ligger på omkring 20-25 grader på dagtid mens det blir litt svalere om natten. Egentlig er det varmest i perioden mellom juni og november før det kjølner av litt etter denne perioden. Men for den som ikke trives i den Thailandske varmebølgen eller ikke vil reise så langt vekk er Gran Canaria et perfekt reisemål.

Er det Gran Canaria som frister deg mest? Expedia tilbyr gode løsninger når du skal bestille en reise til Gran Canaria.

Miami

Med et verdensomdømme for neonlys, rosa og turkise hus er Miamis nattliv ikke det eneste byen kan være stolt av. Været er nok fremdeles den primære grunnen til at folk velger Miami som et reisemål på vinteren. Med en temperatur på omkring 25 grader på dagtid og forholdsvis mye sol er Miami et perfekt reisemål i løpet av vinteren i Norge. Her finner du god mat, vakre strender og god shopping.

Miami

Foto: Jason Briscoe via Unsplash.com

Miami er et perfekt reisemål under den norske vinteren. Føler du at det er noe for deg? Kombiner enkelt fly og hotell og bestill din reise til Miami her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*