Hvor bør du dra på date i Oslo?

En date kan innebære så mangt, og derfor er den ikke alltid like enkel å planlegge. Opplevelsen skal jo tross alt være hyggelig og morsom for begge parter. Med denne utfordringen i tankene har vi satt sammen en liste av noen ideer til hvor du kan dra på date i Oslo.

to mennesker holder hender

Foto: William Stitt via Unsplash.com

Oslo er en allsidig by som tilbyr noe for enhver smak, også når du utforsker hovedstaden med din kjære. Ønsker dere et romantisk sted å spise kan dere for eksempel prøve pizzaen på Villa Paradiso på Frogner, tapas på Delicatessen eller deilige milkshakes og burgere på The Nighthawk Diner på Grünerløkka. På Grünerløkka finnes også en rekke andre spennende tilbud. Dere kan teste ut klatreferdighetene deres på Vulkan klatresenter, eller besøke en av områdets mange cafeér som også holder åpent om natten. Krysser dere Akerselva kan dere besøke den hippe baren Pauls Boutique hvor dere kan bli med på et 10-minutters kaffebryggingskurs, og nyte den ferskbryggede kaffen etterpå.

Aktiv date

Ønsker du en mer aktiv date i Oslo finnes alternativer som innendørs minigolf på Oslo Camping, som også har en bar. Dette er et godt alternativ for en uformell date. Oslo er omgitt av store grønne områder, og det kan være hyggelig å utnytte de mange turstiene som finnes. Området rundt Sognsvann byr på flotte turmuligheter, og turen opp til den nærliggende Vettakollen er verdt å prøve. Hvis dere heller ønsker å holde dere i byen kan dere spasere langs den sjarmerende Akerselva. Om sommeren kan dere dra på sykkeltur ut til Bygdøy, ha piknik på utsikten på Ekeberg eller vandre rundt i Vigelandsparken og oppleve de karakteristiske stenskulpturene som parken er kjent for.

to mennesker klemmer

Foto: Freestocks.org via Unsplash.com

Date i Oslo om vinteren

Planlegger du en date i Oslo om vinteren er skitur i Nordmarka en god idé. Skap en romantisk atmosfære og pakk med deg sitteunderlag og termos med varm sjokolade eller toddy. Alternativt kan dere knyte på dere skøytene på Frogner stadion eller i Spikersuppa. Ute etter en date med større innslag av fart og spenning? Da kan løsningen være å kle seg godt og ta med seg akebrettet opp til Korketrekkeren. T-banen tar dere til toppen av denne lange og morsomme akebakken.

Uansett hva dere fortrekker vil det alltid finnes hyggelige og romantiske alternativer for en date i Oslo. Føler du deg inspirert og ønsker å utforske Oslo? Hvis du reiser langveisfra kan du finne gode tilbud på bil, fly og hotell her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*