Her finner du Wagyubiff

Trodde du at entrecôte var verdens beste biffkjøtt? Da har du ikke smakt Kobebiff. Den eksklusive Kobebiffen kommer fra den japanske storferasen kalt Wagyu, men skiller seg fra annet Wagyu-kjøtt ved at den kommer fra den japanske byen Kobe. Forskjellen på Wagyubiff og Kobebiff kan derfor, på flere måter, sammenliknes med forskjellen mellom musserende vin og Champagne. Både Kobebiff og Champagne er oppkalt etter områdene de kommer fra, og fungerer som kvalitetsbegrep. Det sier vel derfor seg selv at ekte Kobebiff er både vanskelig å få tak i, så vel som kostbart. Du kan imidlertid få tak i Wagyubiff flere steder i Norge så lenge du er villig til å betale prisen. Her er tre steder du kan kjøpe det eksklusive Wagyubiff:

kobe biff på grill

Foto: z0man via Pixabay.com

Annis Pølsemakeri i Mathallen Oslo

Annis Pølsemakeri selger pølser og spekemat av høy kvalitet, og tilbyr de beste råvarene sesongen har å by på. I tillegg er personalet kunnskapsrikt, så du kan være sikker på å få verdifull rådgivning omkring tilberedning når du besøker kjøttdisken deres. Prisene for Wagyubiff ligger mellom 360 til 3.600 kr.

Hereford Steakhouse

Like ved Det Norske Teateret i Oslo ligger Hereford Steakhouse hvor de serverer kjøtt fra både Hereford-kyr, Aberdeen Angus-kyr og Wagyu-kyr. Restauranten tilbyr også et omfattende vinkart med vin fra verden over. Kombinasjonen av hyggelige servitører og deilig mat bidrar til en varm og komfortabel atmosfære. Ønsker du å slå deg løs, og bestiller Wagyubiff som hovedrett, ligger prisen på 900 kr.

Maschmanns Matmarked på Skøyen

Maschmanns Matmarked er et ferskvaremarked hvor du blir betjent i forskjellige ferskvareavdelinger. Disse avdelingene består av kjøtt, sjømat og delikatesser, men du finner i tillegg et økologisk bakeri og en italiensk pizzeria. Kjøttavdelingen tilbyr kjøtt av høyeste kvalitet, deriblant Wagyukjøtt, viltkjøtt og spekemat. Matmarkedet holder åpent alle dager i uka, så dersom du ønsker 100 prosent fersk Wagyubiff som søndagsmiddag, er dette fullt mulig.

kobe biff og grønnsaker

Foto: Cegoh via Pixabay.com

Frister det å besøke disse stedene? For overnattingsmuligheter i Oslo, sjekk ut Expedias gode tilbud her.

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*