Første stopp: Larvik

Det er første reisedag av #GoNordic-reisen, og jeg er kommet meg til Larvik. Jeg har hørt mye positivt om denne lille byen, og det viste seg raskt å stemme. Det er en nydelig liten by i Vestfold. Jeg reiste hit tidlig søndag morgen fra Oslo, dro rett til hotellet for innsjekking og for å legge igjen bagasjen før turen gikk videre til Farris Bad. Merk deg dette navnet – det er nødt til å være det beste spa resorten i Norge!

Min første aktivitet i Larvik var slettes ikke avskrekkende, tvert i mot. Jeg skulle være så heldig å ha en avslappende og behagelig start på reisen, som garantert vil by på en rekke utfordringer fremover.

Larvik er kjent for deres mineralrike vann. Farris Bad Hotell og Spa har en perfekt beliggenhet – en fot i vannet og en fot på land – hvilket gir et fantastisk utgangspunkt. Hotellet bærer preg av stilfull design og kunst, og har en fantastisk utsikt ut mot havet.

På Farris Bad ble jeg tatt i mot av en veldig hyggelig dame som het Fanny. Hun gav meg en fin omvisning av stedet og guidet meg gjennom alle kriker og kroker på hotellet. Farris Bad åpnet for fem år siden, og er i dag eid av Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen. Hotellet og spaet er driftet av Choice Hotel Scandinavia. Jeg fikk en fin innføring av konseptet og alle fasiliteter ved hotellet.

Etter omvisningen var jeg veldig klar for å teste de ulike fasilitetene ved hotellet. Aller først fikk jeg teste et herlig bad med salt-peeling.  Vi fikk utdelt mineralsalt som vi skulle skrubbe på huden. Etter kanskje 15 minutter skulle vi ta en kald dusj. Og da lærte jeg en ting jeg faktisk ikke var klar over. Når du tar en kald dusj etter en varm behandling vil behandlingen gi deg desto mer effekt. Jeg tok også et bad i mineralbassenget etter behandlingen, og da med en fantastisk utsikt ut mot sjøen. Dette var balsam for sjelen!

Når jeg tidligere har vært på spa har jeg aldri riktig visst hva som er viktig å huske på. Jeg vet jo naturligvis at poenget med spa først og fremst er å slappe av, men hvordan får man mest mulig effekt av behandlingen? Les mitt andre innlegg om mine 10 beste tips for en god spaopplevelse for å se hva jeg lærte på min korte visitt!

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*