Ferie og shopping: Black Friday

I morgen braker den store shopping dagen ‘Black Friday’ løs i store dele av verden, og som mye annet kommer også denne dagen fra USA. Det hele startet på midten av 60-tallet som et begrep på all trafikken som oppsto dagen etter Thanksgiving. Sakte men sikker har begrepet spred seg over hele verden og blitt et symbol på at nå starter julehandelen.

Her er en liste over kjente og mindre kjente handlegater over hele verden:

Fifth Avenue – New York

Er du glad i fashion er Fifth Avenue som skapt for deg, kombinerer du dette med ‘Black Friday’ er du på rett plass. Vi anbefaler at du gjør litt research på forhånd slik du vet hva du leter etter, ellers kan det fort bli vanskelige å finne hva en vil ha blant alle butikkene. En annen viktig ting å huske på er å ha god tid, tiden flyr fortere enn du tror.

Sjekk ut hvilke hoteller Expedia tilbyr ved Fifth Avenue, her.

 

Oxford Street / Regent Street – London

Enhver nordmann som reiser til London i helgen vil i løpet av et tidspunkt stikke innom en av disse gatene. Vi vil forberede deg på at det kommer til å være store folkemengder, men du finner garantert gode tilbud fra de største merkevarene i verden. En liten morsom fakta, visste du at Oljefondet eier deler av Regent Street?

Sjekk ut Expedias egen London guide, her.

 

Strøget – København

Ønsker du å gå i ro og fred uten å bli forstyret av motorkjøretøy er Strøget plassen å besøket. Dette skal være en av Europas lengste gågater om ikke den lengste. Utenom en mengde flotte butikker opplever du også dyktige gatemusikanter som skaper en gode stemning hele dagen.

Sjekk ut hvilke hoteller Expedia tilbyr ved Strøget, her.

 

Faubourg St Honoré – Paris

Kjærlighetens by Paris. Byen med det nyeste av det nyeste. Det finnes en mengde kjente gater som vi kunne tatt med, men vi foretrekker Faubourg St Honoré. Gaten er som skapt for deg om du er på jakt etter rimelige gjenbruksklær fra kjente designere.

Ønsker du å legge inn litt kultur, kan du sjekke hva Expedia har på sin liste, her.

 

Orchard Street – Singapore

Denne gaten har blitt kåret til verdens beste handlegate og det er ikke uten grunn. Her finner du over 20 kjøpesentre og utallige butikker. Enten om du ønsker kjente merkeklær eller lokale produkter, det er noe for en vær smak. Og nå som julen har sin anmarsj vil du virkelig oppleve hvordan du kan kombinere lys og farger.

Sjekk ut hva Expedia mener du bør oppleve i Singapore, her.

 

Ulica Florianska – Krakow

Polen og Krakow har gjennom årene blitt et populært reisemål for oss Nordmenn. En av grunnene er at prisnivået er mye lavere i Polen en hjemme i Norge. I løpet av turen må du besøke handlegaten Ulica Florianska. Her vil du finner du det meste av kjente merke klær, sko og annet tilbehør du måtte trenge til årets julebordsesong til en god pris.

Sjekk ut andre opplevelser du kan finne på i Krakow, her

 

Hva er dine favoritter?

 

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*