1 desember

Expedia har ikke mottatt sitt første juleminne enda… Så dette gir deg en gylden mulighet til å sende inn ditt juleminne så fort som mulig, hvor du blir med i trekningen om morgendagens kalenderluke.
For inspirasjon har en av Expedias ansatte delt et av sine juleminner, så les og la deg inspirere. Noter dere at de ikke medvirker i konkurransen. Nå ber vi deg om å sende inn ditt beste juleminne – kanskje er det din historie som blir delt her i morgen.

Så send inn ditt juleminne så fort som mulig, for størst sjanse til å stikke av med et hotellgavekort på 5000 kr.

Dagens juleminne

Postet av Ida Norman

Mitt juleminne skjedde vel julaften 2001 hvor jeg var rundt 11- 12 år gammel. Lillebroren min var 8 år, så med den aldersforskjellen kan du jo tenke deg at det var ”litt” erting fram og tilbake. Han brukte nå ca. hvert sekund for å finne noen nye rampestreker for terge storesøsteren sin. Så på denne julekvelden bestemte han seg får å gi noen fine julegaver han også – mamma pakker opp en brukt body lotion og pappa ble veldig fornøyd med den halvspiste brunosten han fikk pakket opp. Jeg begynner å åpne min gave, og til min skrekk har han pakket inn tamponger, noe som ikke var like gøy for en jente på 12. Spesielt ikke foran to eldre fettere som holdt på å le seg i hjel når de så hvor rød i annsiktet jeg ble. Et temperament har jeg alltid hatt, så tampongene fløy veggimellom, over besteforeldre, onkler og tanter, i et forsøk på å treffe den lille luringen som allerede var halvveis opp trappa, for å komme seg i skjul.

1
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*