Cocktailbarer i København

København har med tiden blitt kjent for sine mange gode spisesteder, og byen byr i dag på den ene deilige restauranten etter den andre. Er du imidlertid usikker på hvor du bør går for en pre-drink før middagen, eller mangler inspirasjon for neste bytur, bør du fortsette å lese. I dette innlegget har vi nemlig satt sammen et lite utvalg av noen gode cocktailbarer i København.

en bar med glass og flasker bak

Foto: David Straight via Unsplash.com

Lidkoeb: Cocktailbar i 3 etager

På Vesterbro finnes den kule, rustikke cocktailbaren Lidkoeb. Som navnet antyder, kan du vente deg en ekte drikkegilde når du besøker denne cocktailbaren. Dette er det perfekte sted å nyte deilige cocktails etter en dag på jobb, eller på en fredag kveld sammen med vennegjengen. Her blir det mixet cocktails i lange baner, og på menyen kan du finne alt fra en klassisk Daquri til en Lidkoeb shake under beskrivelsen «Just trust ud».

Hvor: Vesterbrogade 72 b
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 16-02 og søndag kl. 18-02

bartender mixer en drink

Foto: Ivan Cortez via Unsplash.com

Strøm: En Cocktailbar i verdensklasse

I indre København inviterer Strøm deg inn for deilige cocktails av verdensklasse. Baren er innredet i en gammeldags art deco-stil, noe som bidrar til å skape en autentisk og hyggelig stemning blant gjestene. Her serveres det klassiske cocktails med en liten twist, og du kan være sikker på at du vil finne en cocktail som faller i smak.

Hvor: Niels Hemmingsensgade 32
Åpningstider: Mandag-torsdag kl. 18-01:30, fredag kl. 16-03 og lørdag kl. 18-03

Dandy: Hippe cocktails i indre by

I fargerike omgivelser kan du nippe cocktails på en av de hippeste cocktailbarene i København. Dandy satser på å gi gjestene sine en ”Hollywood in the 60s-vibe” hvor du både kan trekke deg litt tilbake mens du nyter en cocktail, men også slå deg løs på dansegulvet dersom det skulle kile litt i dansefoten.

Hvor: Dronningens Tværgade 9
Åpningstider: Onsdag kl. 18-01, torsdag kl. 18-02, fredag og lørdag kl. 18-04

Ruby: Avanserte cocktails og ekstravaganse

Helt inntil vannet i indre København finner du storesøsteren til Lidkoeb. Hos Ruby kan du smake cocktails av verdensklasse. Ekstravagansen ved stedet forsterkes også av at serveringen foregår i vakre omgivelser med flotte møbler og kunst på veggene. Ruby ligger på listen over verdens 50 beste cocktailbarer og menyen bugner med unike og avanserte cocktails. Alt serveres av erfarne bartendere, så her kan intet gå feil.

Hvor: Nybrogade 10
Åpningstider: Mandag-lørdag kl. 16-02 og søndag kl. 19-01

cocktail med grønn pynt

Foto: Ash Edmonds via Unsplash.com

Gilt: Nørrebros skjulte perle

På Rantazusgade på Nørrebro ligger den velbevarte cocktailbaren, Gilt. I en autentisk cocktailbar-stemning kan du her lounge i en av skinnsofaene mens du nipper til en forfriskende cocktail. Innenfor spilles det jazz i bakgrunnen, og du velger cocktails fra en meny som skiftes ut 4 ganger i året.

Hvor: Rantzausgade 39
Åpningstider: Onsdag-torsdag kl. 18-01 og fredag-lørdag kl. 18-02

Trenger du et sted å overnatte mens du besøker København? Sjekk ut Expedias gode hotelltilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*