Cheesecake – En smaksopplevelse

Er du en ordentlig kakemons? I så fall har du nok en favorittkake. Uansett hva denne skulle være, er det imidlertid én kaketype som alle bare er nødt til å elske. Cheesecake! Det finnes nemlig utallige typer av cheesecake, og du vil alltid kunne finne en versjon du liker. Se bare for deg en bunn av knuste cookies, et tykt lag med en søt, deilig mix av krem og ost, og kanskje en topping laget av jordbærgelé… Det høres ganske fristende ut, eller hva? Er du ikke av typen som elsker å bake selv, er det ingen grunn til bekymring. Det finnes heldigvis et hav av forskjellige steder som serverer cheesecake, spesielt i København! Vi har gjort oss kjent med flere av disse spisestedene for å kunne gi deg et lite utvalg av hvor du finner den beste cheesecake i København. Les videre for å se listen.

cheesecake med rød gelé

Foto: Obed Hernández via Unsplash.com

Bertels Salon i indre by

Bertels Salon er en kafé som serverer håndlagede cheesecakes av beste kvalitet. Disse kakene har blitt kåret til byens beste, så her er det bare å glede seg til en fantastisk smaksopplevelse. Sitt ned i den koselige kaféen i Kompagnistræde, og utforsk et fantastisk sortiment av forskjellige cheesecakes. For eksempel har deres rabarbara-cheesecake blitt omtalt som «out of this world» og deres pistasj-versjon sies å smelte i munnen. Generelt omtales Bertels Salons cheesecakes som «second to none», så dette stedet kan med sikkerhet sies å være verdt et besøk.

Slice of San Francisco Café and Take-away

Slice of San Francisco er en kafé som serverer ekte New York cheesecake med en unik kjeksbunn og et stort utvalg av spennende sauser. Kafeen eies og drives av Miriam Nielsen, en kvinne med genuin kjærlighet for matlaging. Alle hennes oppskrifter kommer rett fra hjertet, men hennes spesialitet er cheesecakes. Kom og besøk kafeen på Frederiksholms Kanal 4 for en herlig smaksopplevelse.

Mocca

Mocca er en kaffebar som ligger i hjertet av Østerbro. Her får du alt fra juice, shakes og kaffe til sandwich, salater og smakfulle desserter. Blant sistnevnte finner du et stort utvalg av forskjellige cheesecakes, deriblant bounty, karamell og sitron. Len deg tilbake i en av de mange behagelige sitteplassene og nyt et deilig stykke cheesecake ved siden av kaffen. Kaffebaren holder åpent helt fra kl 08:00 til 21:00, så hit kan du komme akkurat når det passer deg i løpet av dagen og kvelden.

cheesecake med gul gelé

Foto: FoodieFactor via Pixabay.com

Er du i København og trenger et sted å bo? Sjekk ut Expedias gode hotelltilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*