Burger i Trondheim – hvor finner du den beste?

Antallet burgersjapper i Trondheim har vokst seg rimelig stort i løpet av de siste årene, og det kan vel bare bety en ting? Trøndere elsker burgere! En burger er dog ikke bare en burger – så hvor finner du Trondheims beste? Her er en liste med noen utvalgte spisesteder som alle er verdt et besøk.

burger og onionrings på treplate

Foto: Døgnvill

Døgnvill

Munkegata 26

Sentralt plassert på torget i Trondheim finner du Døgnvill – en klassiker som mange kjenner til. Det hyggelige interiøret utgjør mye av den gode stemningen, og burgerne lever opp til forventningene!

Hvis du først skal spise burger i Trondheim, så anbefaler vi å ta turen innom på en søndag, for da serverer de nemlig søndagsbrunsj. Den varer hele dagen, og er med andre ord perfekt for både morgenfugler og syvsovere. Brunsjen er spesialtilpasset søndager, og en god måte å nyte siste rest av helga på. Hver tirsdag fra kl. 21 har de også quiz, hvor du kan teste kunnskapsnivået ditt i godt selskap. Er du heldig kan du vinne gavekort på burger!

vann, øl, hånd som dypper fries, burger og tilbehør på et bord

Foto: Døgnvill

Superhero Burger

Olav Tryggvasons Gate 1 og Prinsens Gate 9

Superhero Burger byr på smaken av ekte hjemmelaget burger grillet på kullgrill. Her kan du nyte en over gjennomsnittet avslappet stemning og bli servert saftige, gode burgere. Ta med deg vennene dine for å slå dem i en runde brettspill, eller stikk innom for et mettende take away-måltid. De kverner burgerkjøttet sitt daglig, så uansett hva du velger, kan du alltid forvente deg en smakfull og fersk burger!

Superhero Burger er også et sted hvor man kan møtes for en øl hvis man liker at stemningen er tilbakelent. Fra torsdag til lørdag er det dessuten åpent til 03.30, så hvis du vil ha en ordentlig nattmat-burger i Trondheim, er dette stedet for deg.

Sot Bar og Burger

Tmv-kaia 3

Hvis du er ute etter en burger i Trondheim bør du helt klart vurdere å dra innom Sot Bar og Burger. Sot ligger på enden av restaurant-rekka på Solsiden, og stemningen på Solsiden er i seg selv verdt besøket – men burgerne er også fantastiske! Dette er det perfekte stedet for en utepils om sommeren, men det er også hyggelig å sitte innendørs i ekte trøndersk ruskevær.

burger og tilbehør på treplate

Foto: Bobby Rodriguezz via unsplash.com

Bror Bar og Burger

Olav Tryggvasons Gate 29

Bror er ganske så likt Sot, men Bror ligger imidlertid i midtbyen, og serverer i tillegg smakfulle tacos. Øl-utvalget er stort, og stemningen er god! For en periode har de et ølsmakings-konsept kalt Skjægg & Børger utviklet av Gulating Ølutsalg og Bror, med fokus på mat, øl og ”en god dose humor”. Dette må du kjøpe billetter til, så her gjelder det å være ute i god tid.

Mat fra Hagen

Nedre Bakklandet 75

Mat fra Hagen er Norges største plantebaserte restaurantkjede, hvor du kan få alt fra grøt, smoothies, wraps og burgere. Her har de det som kanskje må være Trondheims beste plantebaserte burgere, og vi anbefaler sterkt å dra innom for en koselig matopplevelse på idylliske Bakklandet.

hånd holder burger pakket i papir

Foto: Pille-Riin Priske via unsplash.com

Leter du etter overnatting i Trondheim sentrum? Finn et hotell her.

 

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*