Burger i København – hvor finner du den beste?

Hvor finner du den beste burgeren i København?

Noen ganger, skulle det være alt fra dagen derpå til en alminnelig fredagskveld, er det bare én ting man sulter etter. Hamburger! Mange forbinder en burger med fast food og nattmat, men dette trenger ikke være tilfellet.

Flere spisesteder i København serverer hamburgere av super kvalitet og er virkelig verdt et besøk. I dette innlegget vil du finne en liste over enkelte av disse stedene. Er du av typen som setter pris på en deilig hamburger etter en natt på byen, bør du også få med deg et av våre tidligere innlegg hvor vi gir deg tips til hvilke utesteder du kan dra på når du besøker København.

gutt med caps holder frem en hamburger

Foto: Oliver Sjostrom via Unsplash.com

Jagger: Deilig fast food

Hos den kule fast food-kjeden Jagger serveres det burgere i verdensklasse. Her ligger fokuset på kvalitet, gode råvarer og en deilig smak. Til tross for den høye kvaliteten tilbyr Jagger overkommelige priser. Eksempelvis kan du få en meny med brus og pommes frites fra 100 DKK. Ekstra praktisk er det at du finner Jagger over hele København.

Hvor: Istedgade 62, Amagerbrogade 128, Falkoner Allé 84, Nørrebrogade 114, Købmagergade 43
Åpningstider:
Alle dager kl. 11 – 22, Amager og KBH K: kl. 11 – 21

Gasoline Grill: En burgerbar i verdensklasse

I indre by finner du den populære burgerbaren Gasoline Grill. Her serveres det kvalitetsburgere i ekte verdensklasse-stil. Gasolines burger finnes nemlig på listen over verdens beste burgere! Kåret av det amerikanske medie Bloomberg, havner Gasoline Grill på en flott 27. plass. Gasoline Grill stenger hver dag når de er utsolgt, hvilket betyr at det kan lønne seg å være tidlig ute dersom man ønsker en smakebit av den saftige burgeren deres.

Hvor: Landgreven 10
Åpningstider: Alle dager kl. 11 – inntil de er utsolgt

Sliders: Burgere servert i miniutgave

På Nørrebro byr Sliders deg inn i hyggelige omgivelser og en god atmosfære. Her kan du prøve burgere i både miniutgave og uvanlige smaker. Eksempelvis serverer spisestedet burgere med jordbær og blåmuggost. En slider koster 45 DKK, men du kan også velge å bestille en meny med tre sliders og pommes frites for 129 DKK.

Hvor: Nørrebrogade 1
Åpningstider: mandag – lørdag kl. 12 – 22 og søndag kl. 12 – 21

to små burgere

Foto: Etienne Pauthenet via Unsplash.com

Tommi’s burger joint

Tommi’s burger joint er verdensomspennende og har sine røtter på Island. I København holder de til i Kødbyen, hvor du kan få deg en saftig burger fra kun 69 DKK. Menyen tilbyr også fargerike milkshakes og hjemmelagede dips. Vil du slå deg litt løs og bestille en dessert, anbefales en Tommi’s Ice Sandwich.

Hvor: Hørkeboderne 21-23
Åpningstider: mandag – torsdag + søndag kl. 11 – 21, fredag og lørdag kl. 11 – 22

hamburger

Foto: Ashley Baxter via Unsplash.com

YOBurger

En enkel og upretensiøs burger. Slik beskriver YOburger deres smakfulle burgere. Restauranten åpnet i 2015 med en enkel visjon om å servere burgere til sultne københavnere. Sett tennene i en deilig briochebolle som holder sammen tre forskjellige oster, tomat, salat og deres hemmelige saus.

Hvor: Østerbrogade 64, Gothersgade 27 og Nørregade 2
Åpningstider: Østerbrogade: mandag – søndag kl. 11-22, Gothersgade: mandag – søndag kl. 11 – 22 (fredag til kl. 05), Nørregade: mandag – søndag kl. 12 – 22

Skal du til København og trenger et sted å bo? Finn gode hotelltilbud her.

 

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*