Brunch i Stockholm // Disse brunchstedene må du sjekke ut

Helgen er pefekt for å nyte formiddagen med en smakfull brunch i trivelige omgivelser. Er du i markedet for en bedre brunch i Stockholm har du i hvert fall havnet i riktig by. Stockholm kan nemlig by på en rekke gode brunchsteder hvor du kan nyte helgen og få en perfekt start på dagen.

brunch i stockholm

Foto: Brooke Lark, via Unsplash.com

Nyt fomiddagen i Stockholm

Vi har samlet en rekke brunchsteder rundt omkring i Stockhilm, hvor du kan starte helgen din på best mulig måte. Uansett om du foretrekker en brunch i trendy Södermalm, Norrmalm eller langs vannet i Finnboda, finner du det her. Nyt deilige brunchretter og trivelig stemning på et av Stockholms mange brunchsteder


Fotografiske // En kulturell brunchopplevelse

Nyt en bedre brunch hos Fotografiska med det som kanskje er Stockhoilms beste utsikt. Med utsikt over de mange øyene beliggende i Stockholms skjærgård kan du kose deg med en deilig brunchbuffet som kan by på både kalde og varme retter, samt flere tiltalende retter for deg som foretrekker noe søtt.

Utover en velsmkende brunch kan du i tillegg ta en titt på de flotte fotoutstillingene Fotografiska byr på. En brunch hos Fotografiska kombinerer med andre ord en kulturell opplevelse med en gastronomisk opplevelse.


Stadsgårdshamnen 22

116 45 Stockholm


brunch i stockholm

Foto: Jaroslaw Ceborski, via Unsplash.com

Urban Deli // Restaurant og matbutikk

Hos Urban Deli kan du nyte en rekke velsmakende brunchretter i urbane omgivelser i den kombinerte restauranten og matbutikken. Her får du servert alt fra vafler til huevos rancheros og laksesalat. Urban Deli holder til i tre forskjellige lokasjoner i Stockholm, hvor det serveres ulike brunchretter. Sørg derfor for å sjekke ut menyen på forhånd dersom du er på jakt etter noe spesielt.

Frister det å ta med seg noen delikatesser hjem fra Urban Deli kan du med fordel ta turen innom det lille supermarkedet hvor du blant annet finner friske råvarer, kanelbullar og kaffe.


Sveavägen 44

111 34 Stockholm


Nytorget 4

116 40 Stockholm


Hesselmans Torg 12

131 54 Nacka


brunch i stockholm

Foto: Jennifer Pallian, via Unsplash.com

Docklands // Brunch med utsikt

Nok et brunchsted med en slående vakker utsikt over vannet. De store panoramavinduene på Dockland by på en nydelig utsikt over Djurgården. Docklands ligger i Finnboda i Nacka, og er lett tilgjengelig både med buss og båt fra Slussen – en tur som kun tar ca. 7 minutter.


Finnboda Varsväg 18

131 72 Nacka


brunch i stockholm

Foto: Karl Fredrickson, via Unsplash.com

Kaferang // Brunch i trivelige omgivelser

Industrilamper, rustikke møbler og betongvegger danner rammen for en trivelig weekend-brunch hos Kaferang i det trendy Södermalm-området i Stockholm. Nyt en Chiapudding, vafler, pannekaker og mer. Befinner du deg i Norrmalm-området ligger det også her en Kaferang som byr på en like deilig brunch og ramme som Kaferang i Södermalm.


Skånegatan 81

116 35 Stockholm


Gamla Brogatan 13A

121 11 Stockholm


brunch i stockholm

Foto: Hanny Naibaho, via Unsplash.com

Greasy Spoon // Brunch hver dag, hele dagen

Hos Greasy Spoon kan du få servert både frokost og brunch hele dagen. I motsetning til mange av de andre brunchstedene, serverer Greasy Spoon brunch også i hverdagene. Her har du med andre ord mulighet til å nyte en trivelig morgen og formiddag hele uken gjennom, hvor du får servert alt fra french toast til en vegansk-, vegetarisk- eller engelsk brunchtallerken.


Tjärhovsgatan 19

116 28 Stockholm


Hagagatan 4

113 48 Stockholm


brunch i stockholm

Foto: Sambazon, via Unsplash.com

Broms // Alt i én

I Östermalm-kvartalet i Stockholm finner du Broms, som er en delikatesse, bakeri og restaurant i ett. I avslappende og rustikke omgivelser får du servert velsmakende brunchretter som egg benedict, acaibowl, avocadosmørbrød og amerikanske pannekaker. Få en perfekt start på dagen med det rike utvalget av frokost og brunch hos Broms.


Karlavägen 76

114 59 Stockholm


Uansett hva valget ditt faller på ønsker vi deg en nydelig brunchopplevelse i Stockholm!

Leter du etter overnatting i Stockholm?


 

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*