Brunch i Helsingborg

Ut mot havet i Skåne ligger den hyggelige byen Helsingborg. Har du planer om å reise hit? Da må du i så fall sørge for å spise en god brunch i Helsingborg. Byen er, basert på befolkningstall, Sveriges niende største by, og kan friste med et stort og godt utvalg av brunch. Når du skal spise brunch i Helsingborg serveres den i helgene, enten på lørdager eller søndager. Vi har funnet noen restauranter som serverer god brunch i Helsingborg!

 

Nelly’s Food

Inspirert av Helsingborg-filantropen Nelly Krook tilbyr Nelly’s Food en herlig atmosfære samt både nasjonale og internasjonale smaker. Brunchen, som her er hovedfokuset, serveres på lørdager mellom 12 og 15. Under dette festlige lørdagsmåltidet finner man alt fra tradisjonelle brunchretter som omelett, til det litt mer kreative alternativet ”steam buns”, bestående av langtidsstekt storfekjøtt, frisk salat og barbequesaus. Restauranten tilbyr også brunchbuffet – perfekt for deg som ikke vil nøyes med én rett. Et utmerket valg hvis du skal spise brunch i Helsingborg!

Kitchen and Table

Frister det med en skikkelig amerikansk-inspirert brunch? Når du skal spise brunch i Helsingborg er i så fall Kitchen & Table stedet for deg. De fleste av oss forbinder amerikansk brunch med milkshakes, pannekaker, sliders og bagels, og det er akkurat dette du får servert hos Kitchen & Table. Dette er en brunch i Helsingborg som metter de fleste mager! Brunchen serveres på søndager mellom 12 og 15 og har røverkjøp-aktige priser for barn under 13 år.

Madame Moustache

En brunch hos Madame Moustache vil garantert piffe opp en rolig søndag. Her gjør de det meste selv, noe som innebærer at du hver søndag mellom 12 og 16 kan få hjemmelagde rundstykker, sennep og brunchens hovedpunkt; pannekaker. Kombiner dette med sesonginspirert mat som for eksempel hjemmelagde kjøttboller og deres ferske eggerøre – og du får en ekte vinner. Skal du spise brunch i Helsingborg er Madame Moustache altså verdt å vurdere.

pannekaker med krem og blåbær

Foto: Anastasia Yakynina Via Unsplash.com

Pålsjö Krog

På den herlige strandpromenaden finner du Pålsjö Krog. Kroen ligger rett ved det sjarmerende friluftsbadet Påsjöbadet og er åpen året rundt. Fra og med februar har de også brunch her, og den serveres på søndager under to bordsetninger klokken 11.30 og 14.00. Nyt litt frisk luft og gå en tur til Pålsjö Krog for å dele et koselig måltid med dine nærmeste.

Möllebackens Våffelbrukh

Möllebackens Våffelbruk har som navnet tilsier spesialisert seg på vafler. Möllebackens Våffelbruk har faktisk servert vafler siden 1912, og har ikke planer om å slutte! Fra deres nydelige uteservering har man en fantastisk utsikt over Øresund og Danmark. Her finner du en utmerket brunch i Helsingborg som serveres hver lørdag og søndag mellom 12 til omtrent 15.30. Ekstra sjarmerende er det at tilbudet varierer fra gang til gang. Menyen består av både kalde og varme alternativer, som for eksempel hjemmelagd gravlaks, sild, kjøttboller, bacon og eggerøre. Alt servert i en stor buffet.

Vaffler speilegg og andre brundch retter

Foto: Rachel Park via Unsplash.com

Hvis du trenger et ste å overnatte mens du er i Helsingborg kan du finne gode tilbud her.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*