Bø Sommarland

Har du ikke sommerplanene helt i boks enda? Ta turen til Bø Sommarland, for en minnerik og spenningsfylt opplevelse for hele familien! Parken ligger 5 kilometer utenfor Bø sentrum – omtrent en to-timers biltur fra Oslo. Det går både tog og busser til Bø fra mange steder i landet, så det er enkelt å komme seg hit, også uten bil.

Voksen og barn i sklie i Bø Sommarland

Foto: Bø Sommarland

Attraksjonene

Det fine med å besøke Bø Sommarland er det høye antallet attraksjoner. Her er det noe for alle og enhver, både våghalser og forsiktige sjeler. Familiens tøffeste vil kanskje prøve seg på selve Bø Sommarlands varemerke, nemlig Magasuget. Dette er parkens råeste sklie, med sitt 16 meter høye tårn og 9 meter fritt fall. Men bare ta det rolig! Hvis du synes dette høres voldsomt ut kan du heldigvis velge mellom mange andre attraksjoner, som for eksempel Sjøormen Sjur hvor både små og store kan kose seg. Det kan være verdt å merke seg at mange av attraksjonene har høyderestriksjoner, og disse kan du lese mer om på Bø Sommarlands hjemmeside.

Barn bader i Bø Sommarland

Foto: Bø Sommarland

Spisesteder

Det er klart man blir både sulten og tørst av å hygge seg i Bø Sommarland, og derfor kan du finne hele 8 spisesteder på området. I likhet med attraksjonene, kan du også finne noe alle liker når det kommer til maten. De serverer både vegetariske og veganske retter, og for glutenallergikere finnes det også glutenfrie alternativer.

Jente spiser is i Bø Sommarland

Foto: Bø Sommarland

Værgaranti

Norsk sommer kan være idyllisk så det holder, men vi vet jo alle at været ikke alltid er til å stole på. Dette behøver du egentlig ikke å bekymre deg så mye for – Bø Sommarland har nemlig en egen værgaranti! Dette vil si at dersom det regner i løpet av den dagen du er i Bø Sommarland, så kan du henvende deg til resepsjonen og få utdelt et armbånd som gir deg gratis inngang en dag i løpet av de neste 7 dagene.

 

Steintjønnvegen 2
3800 Bø i Telemark


Her kan du finne hoteller i nærheten av Bø Sommarland.

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*