Babyklær i Øst- London: Topp 5 kule klesbutikker for småbarn

Foto: Tim Wright, via Unsplash

Dere er på familietur i London og vil gjerne finne noen fine klær til mini. Bare tanken på Oxford street får hjertefrekvensen til å akselerere, og lommeboka skulle ønske den lå trygt hjemme på nattbordet. Hva gjør dere?

Ta dere en tur til Øst-London! Her er fem butikker som er verdt turen.

Fargerike klær og søte trykk fra Bob & Blossom

http://www.bobandblossom.co.uk/

140 Columbia Rd, London E2 7RG

Columbia Road er bare åpent i helgene, men til gjengjeld er den en av Londons hyggeligste gater. På søndagene har de blant annet et fantastisk blomstermarked, med blomster i alle mulige farger og varianter. Men enda viktigere – det er her du finner barneklærne du har lett etter, i hvert fall hvis du foretrekker å kle babyen din opp i søte, originale t-skjorter og delikate, men samtidig lekne, plagg. Prisene er ikke for stive, og du kan også finne leker og kosedyr samt noen flotte kort, hvis du skulle være ute etter det.

Oxford Street light på Westfield Shopping Centre

http://uk.westfield.com/stratfordcity/

2 Stratford Place, Montifichet Road, Olympic Park, London E20 1EJ

Dette er et lokalt London-triks. Mange londonere er lei av Oxford Streets evige mas og velger heller et mye enklere og mindre stressende alternativ. Kjøpesenteret Westfield. Nå har også Øst-London skaffet seg et eget Westfield-kjøpesenter, til stor glede for den bedagelige østlondoner og tilreisende. Her finner du Gap, Timerland, Zara (alle med babyavdelinger) og mer spesialiserte (og dessverre gjerne dyrere) butikker som Bebe Bisou.  Hvis du har med barn på lasset, har Westfield egen Kids Club. Det gjør det kanskje enklere å få gjort unna shoppingen?

God samvittighet hos Green Baby

345 Upper Street, Islington, London N1 0PD

Dersom du er en miljøbevisst mamma eller pappa, og du ønsker å kjøpe klær med god samvittighet, bør turen gå innom Green Baby. Denne butikken ligger midt i Angel, et koselig område nord for Shoreditch, og er svært populær blant grønne hoder i byen. Du finner alt fra organiske bomullsplagg til hudprodukter spesiallaget til babyen din. Prisene er ikke gærne, tatt i betraktning at alt er laget og produsert med miljøet i tankene. Du kan for eksempel få en t-skjorte til litt over hundrelappen.

Kult og moderne på Oh Baby London

http://uk.westfield.com/stratfordcity/

162 Brick Lane, London E16RU

Dette er butikken for deg som er lei av pent barnetøy og heller vil finne noe som er morsomt og ukonvensjonelt, men samtidig smakfullt. Her finner du tidsriktige mønster, artige trykk og fine snitt. De har også, i skrivende stund, et par fantastiske kattebadesko og babydrakter med blant annet påskriften «Been Inside For 9 Months». Eller kanskje babyen din kan trenge noen kule, knallblå solbriller? Noe av klærne til Oh Baby selges også i den populære kjedebutikken Selfridges, i tilfellet du skulle gå forbi én av dem. Det beste utvalget er likevel i moderbutikken i Brick Lane.

Olive loves Alfie

http://www.olivelovesalfie.co.uk/

84 Stoke Newington Church St, London N16 0AP

Dette er en smeltedigel av en butikk, men forskjellige merker av både skandinavisk og britisk opprinnelse. Her finner du små, kule olajakker, søte retrodresser og mest sannsynlig hva enn det er du skulle være ute etter. Butikken ligger i Stoke Newington, som kan sies å tilhøre både Nord-London og Øst-London, og du kommer deg lett dit ved å ta enten 149 eller 242-bussen fra Shoreditch. Olive loves Alfie er en litt dyrere butikk enn dem vi har nevnt ovenfor og ligger nok mer i skandinavisk prisklasse. Du må regne med å betale fra 200 til 450 kroner for en kjole, for eksempel, men butikken har ofte salg – sjekk på nettsidene før du reiser.

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*