3 musikkfestivaler i Øst-Europa

Vi er halvveis i april og gradestokken stiger over hele landet. Snart står festivalsommeren for tur. Vi har satt sammen en liste over festivaler du bør vurdere når du og dine venner pakker sekken og dra på tidenes ferie? En ting disse festivalene har til felles, alle er i Øst-Europa. Så hvor går turen?

EXIT: 15 – 18 juli 2015

Serbia

Serbia er vel kanskje ikke det første landet du tenker på når du tenker festival og musikk? Men faktisk har landet som ligger klemt mellom hele ÅTTE land en av de beste musikkfestivalene i Europa. Artister som John Newman, Faithless og Motorhead er bare noen av de som opptrer. Nevnte vi også at Serbia er relativt billig land å besøke, så du får mye for pengene.

exitfest.org

Fly til Serbia

Colours of Ostrava: 16 – 19 juli 2015

Tsjekkia

Helt ved grensen til Polen i Tsjekkia finner en byen Ostrava. Siden 2001 har de arrangert en multifestival som inneholder det meste innen musikken og kunstens verden. I år kommer Björk med sin vakre stemme. Om du liker film, teater eller bare snakke sammen med andre som deler samme interesse er dette plassen å reise til.

colours.cz

Fly til Ostrava

Sziget Festival: 10 – 17 august 2015

Ungarn

´Let Me Entertain You´ synger Robbie Williams og det er nettopp det han skal gjøre i den Ungarske hovedstaden Budapest. Sziget Festival er en av de største i hele Europa og de har holdt på siden 1993. I fjor var det over 400.000 gjester så du kommer garantert til å treffe nye venner. Ser en på programmet er bare 30% av det lansert så det er mye mer spennende å se frem til.

szigetfestival.com

Fly til Budapest

Hva er din favoritt?

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*