3 cocktailbarer i London

London er og forblir en by vi nordmenn alltid reiser til. Det spiller ingen rolle om pundet er høyt eller lavt. Vi bare digger byen! Som den verdensmetropolen London er, er det ingenting byen mangler, men det gjelder å finne det, noe som kan være vanskelig til tider. Hva skal man lete etter og hvor skal man begynne?

I dagens bloggpost skal du få noen London-tips om hvor du skal drikke cocktail neste gang du er i byen.

3 cocktailbarer i London

Cahoots

Mellom Piccadilly Circus og Oxford Circus på Bakerloo Line var det planlagt et ekstra stopp, Kingly Court. Dette ble aldri tatt i bruk men stasjonen var fortsatt der. Derfor har noen ivrige sjeler bygget den om til en bar som serverer noen av de beste drinkene i byen inspirert fra 1940-tallet som for øvrig hele baren er. Når du først finner inngangen, treffer du noen hyggelige karer hvor du må svare på noen enkle spørsmål. For å ikke røpe spenningen eller hva det går i overlater vi resten til fantasien. Kommer du gjennom testen, får du en billett som du bruker i billettluka. Resten er bare å nyte, og du føler du lever i en annen tidsalder.

Aqua Shard

Du har kanskje hørt om The Shard, Vest-Europas høyest bygning? Det er i seg selv en turistattraksjon, men det mange ikke er klar over er at det også finnes en bar der som holder høy kvalitet. Utenom noen fantastiske drinker har de kanskje Londons beste utsikt. Du kan praktisk talt se over hele byen hvor en du går i bygningen.

Milk and Honey

Midt i Soho i Poland Street ligger kanskje et av de kuleste stedene i hele London. Du finner ikke plassen uten du har gjort litt research. Derfor skal vi hjelpe deg litt på vei. For i det hele tatt å komme inn må du bestille bord i flere uker i forveien å du får kun sitte her i to timer. Når du ankommer Poland Street er det ingenting som tilsier at en av de kuleste plassen ligger her. Baren er beskyttet med en svart dør og med en ringeklokke som det står M&H på. Har du reservert, ring på og si navnet ditt å du er inne.

Når du er inne i baren er det en mengde regler som gjelder. Først og fremst, du har kun lov å snakke med de du kom med. For det andre, bruk innestemme. Musikken er lav og er du litt høylytt får du en høflig beskjed om å dempe deg. Den siste regelen som er verdt å nevne er at som mann har du ikke lov å snakke med en ukjent kvinne før hun tar initiativet. Så her jenter er det bare å nyte kvelden uten å bli forstyrret av masete mannfolk.

Hva er dine favoritter i London? Del det gjerne i kommentarfeltet.

Bestill fly til London

0
0

0 kommentarer

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*